Avižinius dribsnius užpyliau karštu vandeniu ir palikau 10 minučių uždengus, kad išbrinktų. Karšto vandens reikia nedaug tik tiek, kad apsemtų. Jei vandens per daug; dribsniai išbrinko, bet dar liko vandens, jį galite tiesiog nupilti.
Į dribsnius prilaužykite sausainių, supilkite kefyrą, cukraus pudrą. Persimonus nulupkite ir sutrinkite su trintuvu. Viską išmaišykite. Paruošta!
Skanaus!!!:)
Dribsnių kokteilis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukraus pudra |
2 vienetai | persimonas (churma) (vidutinio dydžio, gerai prinokę) |
250 mililitrų | kefyras |
0.5 stiklinės | avižinių dribsnių |
30 gramų | sausainiai (paparsti, „gaidelis“) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aronijų ir obuolių želė
- Biskvitinis vaisinis tortas
- Abrikosų šerbetas
- Vaisiai šokolade
- Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
- Karamelinės lazdelės
- Arvydo ananasų desertas
- Želė su vaisiais
- Įdaryti persikai
- Želiniai kiaušinukai
- Vaisių salotos
- Želė desertas su maskarponės kremu
- Aistės jogurto pyragas
- Kokosiniai rutuliukai
- Vaflių tortas
- Arbūzų šerbetas
- Nekeptas varškės tortas
- Ledų desertas
- Želė tortas
- Desertinė varškė
Dribsnių kokteilis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukraus pudra
-
Persimonas (Churma), vidutinio dydžio, gerai prinokę,
2 vienetai -
Kefyras,
250 mililitrų -
Avižiniai dribsniai,
0.5 stiklinės -
Sausainiai, paparsti, „gaidelis“,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avižinius dribsnius užpyliau karštu vandeniu ir palikau 10 minučių uždengus, kad išbrinktų. Karšto vandens reikia nedaug tik tiek, kad apsemtų. Jei vandens per daug; dribsniai išbrinko, bet dar liko vandens, jį galite tiesiog nupilti.
Į dribsnius prilaužykite sausainių, supilkite kefyrą, cukraus pudrą. Persimonus nulupkite ir sutrinkite su trintuvu. Viską išmaišykite. Paruošta!
Skanaus!!!:)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...