Avižinius dribsnius užpyliau karštu vandeniu ir palikau 10 minučių uždengus, kad išbrinktų. Karšto vandens reikia nedaug tik tiek, kad apsemtų. Jei vandens per daug; dribsniai išbrinko, bet dar liko vandens, jį galite tiesiog nupilti.
Į dribsnius prilaužykite sausainių, supilkite kefyrą, cukraus pudrą. Persimonus nulupkite ir sutrinkite su trintuvu. Viską išmaišykite. Paruošta!
Skanaus!!!:)

Dribsnių kokteilis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukraus pudra |
2 vienetai | persimonas (churma) (vidutinio dydžio, gerai prinokę) |
250 mililitrų | kefyras |
0.5 stiklinės | avižinių dribsnių |
30 gramų | sausainiai (paparsti, „gaidelis“) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Vaisių salotos
-
Naminiai ledai
-
Citrinų šerbetas
-
Braškių desertas
-
Desertas su sausais pusryčiais
-
Karamelinės lazdelės
-
Tortas "Grietinė"
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
-
Grietinės želė su bananais
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Braškės su šokoladu
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
„McFlurry“ desertas
-
Uogienės putėsiai
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Arbūzų šerbetas
-
Tortas su uogienės padažu
-
Citrininis desertas
Dribsnių kokteilis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukraus pudra
-
Persimonas (Churma), vidutinio dydžio, gerai prinokę,
2 vienetai -
Kefyras,
250 mililitrų -
Avižiniai dribsniai,
0.5 stiklinės -
Sausainiai, paparsti, „gaidelis“,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avižinius dribsnius užpyliau karštu vandeniu ir palikau 10 minučių uždengus, kad išbrinktų. Karšto vandens reikia nedaug tik tiek, kad apsemtų. Jei vandens per daug; dribsniai išbrinko, bet dar liko vandens, jį galite tiesiog nupilti.
Į dribsnius prilaužykite sausainių, supilkite kefyrą, cukraus pudrą. Persimonus nulupkite ir sutrinkite su trintuvu. Viską išmaišykite. Paruošta!
Skanaus!!!:)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...