Riešutus sukapoti. Džiovintus vaisius taip pat susmulkinti.
Vaisius ir riešutus sumaišyti su medumi. Suformuokite nedidelius rutuliukus. Juos galite apvolioti sausainių trupiniuose arba kokoso drožlėse. Uždenkite folija ir palikite šaldytuve per naktį.
Natūralūs ir skanūs saldainiukai :)
Vaisių ir riešutų saldainiukai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | datulės |
50 gramų | figos |
5 valgomieji šaukštai | medus |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (sausainių trupiniai) |
100 gramų | anakardžių riešutų |
100 gramų | lazdyno riešutai |
100 gramų | migdolai |
100 gramų | graikiniai riešutai |
100 gramų | razinos |
100 gramų | abrikosų (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arbūzų želė
- Šokoladiniai ledai
- Gaivus tortas
- Tinginių tinginys
- Rageliai su kremu ir šilauogemis
- Grietinėlės pyragas
- Jogurto ledai
- Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- Tinginys
- Žemuogių grietinėlė
- Želė su vaisiais
- Pieno slėgtinis
- Gaivus desertas
- Desertas su sausais pusryčiais
- Sloksniuotas braškių desertas
- Vafliai su graikiniais riešutais
- Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
- Ryžių desertas
- Skanus želė ir šokolado desertas
Vaisių ir riešutų saldainiukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Datulės,
100 gramų -
Figos,
50 gramų -
Medus,
5 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai, sausainių trupiniai,
2 valgomieji šaukštai -
Anakardžių riešutai,
100 gramų -
Lazdyno riešutai,
100 gramų -
Migdolai,
100 gramų -
Graikiniai riešutai,
100 gramų -
Razinos,
100 gramų -
Abrikosai, džiovinti,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Riešutus sukapoti. Džiovintus vaisius taip pat susmulkinti.
Vaisius ir riešutus sumaišyti su medumi. Suformuokite nedidelius rutuliukus. Juos galite apvolioti sausainių trupiniuose arba kokoso drožlėse. Uždenkite folija ir palikite šaldytuve per naktį.
Natūralūs ir skanūs saldainiukai :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...