
Tinginių tinginys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | sausainiai (įvairių) |
200 gramų | juodojo šokolado |
200 gramų | žemės riešutų sviestas |
100 gramų | sviestas |
100 gramų | kondensuotas pienas |
100 gramų | riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sausainius sutrupiname.
2.
Visus kitus ingredientus ištirpiname ir sumaišome.
3.
Skystą šokolado masę užpilame ant trupintų sausainių ir riešutų, sumaišome šaukštu.
4.
Sukrečiame į sviestiniu popieriumi ištiestą formą, paspaudžiame, kad gražiai sugultų viskas, uždengiame popieriaus kraštais, padedame į šaldytuvą per naktį. Ryte išimame, supjaustome ir skanaujame.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortas "Greitukas"
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Gaivus mango desertas
-
Plakti ledai
-
Biramisu
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Ledų desertas
-
Želė desertas su maskarponės kremu
-
Braškių grietinėlė
-
Ananasų kukuliukai
-
Braškių desertas per minutę
-
Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Citrininis desertas
-
Gaivus kokosinis desertas
-
Tinginių - tinginys
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Varškės skanėstas
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
-
Arbūzų šerbetas
Tinginių tinginys
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sausainiai, įvairių,
400 gramų -
Juodasis šokoladas,
200 gramų -
Žemės riešutų sviestas,
200 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Kondensuotas pienas,
100 gramų -
Riešutai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gintarė
Gaminimo eiga:
Sausainius sutrupiname.
Visus kitus ingredientus ištirpiname ir sumaišome.
Skystą šokolado masę užpilame ant trupintų sausainių ir riešutų, sumaišome šaukštu.
Sukrečiame į sviestiniu popieriumi ištiestą formą, paspaudžiame, kad gražiai sugultų viskas, uždengiame popieriaus kraštais, padedame į šaldytuvą per naktį. Ryte išimame, supjaustome ir skanaujame.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai