
Želė desertas su maskarponės kremu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 pakeliai | želė |
200 gramų | mascarpone sūris |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
100 gramų | mėlynės |
0.3 vieneto | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pasiruošti norimų rūšių želė.
2.
Supilstome į indelius pirmą želė. Padedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
3.
Sustingus pirmam sluoksniui beriame mėlynių ir pilame antrą sluoksnį.
4.
Vel dedame į šaldytuvą ir pilame trečią sluoksnį.
5.
Grietinėlę išplakame, įmaišome maskarponės sūrį ir citrinos sulčių pagal skonį.
6.
Sustingusią želė konditeriniu švirkštu papuošiame maskarponės kremu, ant viršaus uždedame dar mėlynių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortas "Grietinė"
-
Vaflių tortas
-
Citrininis tiramisu
-
Šokoladiniai kavos ledai
-
Varškės skanėstas
-
Varškės ledai
-
Nekeptas varškės tortas
-
Žiemos skanumynas
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Žele desertas
-
Tinginys su riešutais
-
Ledai ''Skanumėlis''
-
Apelsinų želė
-
Braškių putėsiai
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Pieniniai ledai
-
Tinginių tinginys
-
Pyragas „Sniegas“
-
Desertinis tortas
-
Varškės desertas su vaisiais
Želė desertas su maskarponės kremu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Želė,
3 pakeliai -
Mascarpone sūris,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Mėlynės,
100 gramų -
Citrinų sultys,
1/3 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pasiruošti norimų rūšių želė.
Supilstome į indelius pirmą želė. Padedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
Sustingus pirmam sluoksniui beriame mėlynių ir pilame antrą sluoksnį.
Vel dedame į šaldytuvą ir pilame trečią sluoksnį.
Grietinėlę išplakame, įmaišome maskarponės sūrį ir citrinos sulčių pagal skonį.
Sustingusią želė konditeriniu švirkštu papuošiame maskarponės kremu, ant viršaus uždedame dar mėlynių. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...