
Želė desertas su maskarponės kremu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 pakeliai | želė |
200 gramų | mascarpone sūris |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
100 gramų | mėlynės |
0.3 vieneto | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pasiruošti norimų rūšių želė.
2.
Supilstome į indelius pirmą želė. Padedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
3.
Sustingus pirmam sluoksniui beriame mėlynių ir pilame antrą sluoksnį.
4.
Vel dedame į šaldytuvą ir pilame trečią sluoksnį.
5.
Grietinėlę išplakame, įmaišome maskarponės sūrį ir citrinos sulčių pagal skonį.
6.
Sustingusią želė konditeriniu švirkštu papuošiame maskarponės kremu, ant viršaus uždedame dar mėlynių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrinos drebučiai
-
Paprastasis pudingas
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Vaisių desertas su grietinėle
-
Gaivus kokosinis desertas
-
Pascha
-
Desertinis tortas
-
Ledai su braškėmis
-
Kokteilis „Vampyro aistra“
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Tortas "Greitukas"
-
Mėlynių ledai
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Arbūzų šerbetas
-
Desertine varškė
-
Želė tortas
-
Karamelinės lazdelės
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Paprasti naminiai ledai
-
Gaivus tortas
Želė desertas su maskarponės kremu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Želė,
3 pakeliai -
Mascarpone sūris,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Mėlynės,
100 gramų -
Citrinų sultys,
1/3 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pasiruošti norimų rūšių želė.
Supilstome į indelius pirmą želė. Padedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
Sustingus pirmam sluoksniui beriame mėlynių ir pilame antrą sluoksnį.
Vel dedame į šaldytuvą ir pilame trečią sluoksnį.
Grietinėlę išplakame, įmaišome maskarponės sūrį ir citrinos sulčių pagal skonį.
Sustingusią želė konditeriniu švirkštu papuošiame maskarponės kremu, ant viršaus uždedame dar mėlynių. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...