Želė desertas su maskarponės kremu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 3 pakeliai | želė |
| 200 gramų | mascarpone sūris |
| 100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 100 gramų | mėlynės |
| 0.3 vieneto | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pasiruošti norimų rūšių želė.
2.
Supilstome į indelius pirmą želė. Padedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
3.
Sustingus pirmam sluoksniui beriame mėlynių ir pilame antrą sluoksnį.
4.
Vel dedame į šaldytuvą ir pilame trečią sluoksnį.
5.
Grietinėlę išplakame, įmaišome maskarponės sūrį ir citrinos sulčių pagal skonį.
6.
Sustingusią želė konditeriniu švirkštu papuošiame maskarponės kremu, ant viršaus uždedame dar mėlynių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Želė su varške
-
Vasariškas tortas
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Varškės tortas
-
Vaisių salotos
-
Obuolių tortas su varške
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Trešnės marškinėliuose
-
Jogurtinių ledų tortukas
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Arvydo varškės desertas
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Želiniai kiaušinukai
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Ledai su migdolais
-
Plakti ledai
Želė desertas su maskarponės kremu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Želė,
3 pakeliai -
Mascarpone sūris,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Mėlynės,
100 gramų -
Citrinų sultys,
1/3 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pasiruošti norimų rūšių želė.
Supilstome į indelius pirmą želė. Padedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
Sustingus pirmam sluoksniui beriame mėlynių ir pilame antrą sluoksnį.
Vel dedame į šaldytuvą ir pilame trečią sluoksnį.
Grietinėlę išplakame, įmaišome maskarponės sūrį ir citrinos sulčių pagal skonį.
Sustingusią želė konditeriniu švirkštu papuošiame maskarponės kremu, ant viršaus uždedame dar mėlynių. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
