Gaminimas:
Sviestą sutarkuojame ir sumaišome su miltais. Beriame cukrų ir sumaišome. Į tešlą įdedam kiaušinio trynį ir pilame nedaug pieno ir minkome tešlą. Tada suvyniojame į maistinę plėvelę ir šaldome apie 1 h. Iškočiojame ir padarome sausainius su formelėm. Kepti 180 C orkaitėje apie 10-12 minučių. Kai iškeps, sutepti su uogiene ir valgyti su pienu. Skanaus!

Juodųjų serbentų sausainiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
120 gramų | sviestas |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
80 gramų | cukraus pudra |
3 valgomieji šaukštai | pienas |
100 gramų | juodieji serbentai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Desertinė varškytė
-
Duonos putėsiai
-
Citrininiai putėsiai
-
Tinginys
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Sloksniuotas braškių desertas
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
-
Ledai su braškėmis
-
„Baltosios gėlės“
-
Braškių desertas
-
Įdaryti persikai
-
Vasariškas želė desertas
-
Vaflių tortas
-
Žiemos skanumynas
-
Pudingas
-
Glazūruota varškė
-
Desertas "Snieguolė"
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Melionų desertas
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
Juodųjų serbentų sausainiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Sviestas,
120 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Cukraus pudra,
80 gramų -
Pienas,
3 valgomieji šaukštai -
Juodieji serbentai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gaminimas:
Sviestą sutarkuojame ir sumaišome su miltais. Beriame cukrų ir sumaišome. Į tešlą įdedam kiaušinio trynį ir pilame nedaug pieno ir minkome tešlą. Tada suvyniojame į maistinę plėvelę ir šaldome apie 1 h. Iškočiojame ir padarome sausainius su formelėm. Kepti 180 C orkaitėje apie 10-12 minučių. Kai iškeps, sutepti su uogiene ir valgyti su pienu. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...