
Lengvi riešutų saldainiai
Porcijų skaičius:
15
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
200 gramų | riešutai |
3 valgomieji šaukštai | medus |
2 valgomieji šaukštai | brendis |
150 gramų | šokoladas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Graikinius (gali būti maišyti ir su kitos rūšies riešutais) šiek tiek patrupinti bei sumaišyti su medumi ir brendžiu.
2.
Iš riešutų masės šaukštelio pagalba suformuoti norimas formeles ir padėti jas ant lįkštės, išklotos kepimo popieriumi ar folija. Padėti į šaldytuvą sustingti.
3.
Sustingusius saldainukus pamirkyti tirpintame šokolade, vėl padėti į tą pačią lėkštę ir palikti šaldytuve kelioms val., kad sustingtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Mini pavlovos
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Irisiniai saldainiai
-
Varškės rutuliukai „Raffaello“
-
Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
-
Imbieriniai saldainiai
-
Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
-
Zefyrai
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Karameliniai saldainiai
-
Bananai šokolade
-
Džiovintų vaisių saldainukai
-
Vaiduokliukai
-
Pieniški saldainiai
-
Šokoladiniai triufeliai su vafliais
-
Saldūs rutuliukai
-
Naminiai "Bounti"
-
Karamelinės lazdelės
-
Saldainiukai iš duonos ir datulių
Lengvi riešutų saldainiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Riešutai,
200 gramų -
Medus,
3 valgomieji šaukštai -
Brendis,
2 valgomieji šaukštai -
Šokoladas,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Graikinius (gali būti maišyti ir su kitos rūšies riešutais) šiek tiek patrupinti bei sumaišyti su medumi ir brendžiu.
Iš riešutų masės šaukštelio pagalba suformuoti norimas formeles ir padėti jas ant lįkštės, išklotos kepimo popieriumi ar folija. Padėti į šaldytuvą sustingti.
Sustingusius saldainukus pamirkyti tirpintame šokolade, vėl padėti į tą pačią lėkštę ir palikti šaldytuve kelioms val., kad sustingtų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...