Šokoladiniai kamuoliukai
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
200 gramų | šokoladas (baltasis) |
200 gramų | šokoladas (juodasis) |
300 gramų | grietinėlės, 35% (35% riebumo) |
3 valgomieji šaukštai | kava (tirpi) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Grietinėlę kaitiname ant vidutinės ugnies. Dar neužvirus supilame kavą. Tada verdame apie 20 minučių.
2.
Baltą šokoladą susmulkiname ir beriame į grietinėlę. Dar kaitiname, kol šokoladas ištirpsta.
3.
Masę nuimame nuo ugnies ir dedame sviestą, išmaišome. Kai ši masė pravėsta dedame į šaldytuvą (geriausia per naktį).
4.
Formuojame rutuliukus ir dedame ant folijos. Kai visi kamuoliukai padaryti dedame dar į šaldytuvą ir gaminame glaistą.
5.
Susmulkiname juodą šokoladą, su dideliu procentu kakavos, ir kaitiname ant garų vonelės, kol jis ištirpsta.
6.
Kamuoliukus merkiame į ištirpintą šokoladą, dantų krapštuko pagalba, ir vėl dedame ant folijos. Kai visi saldainiai baigti, dedame į šaldytuvą porai valandų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Zefyrai
- Braškių želės saldainiai
- Migdoliniai triufeliai
- Bananinis desertas ant pagaliukų
- Riešutų kamuoliukai
- Varškės rutuliukai „Raffaello“
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Lengvi riešutų saldainiai
- Saldainiai su maskarponės sūriu
- Imbieriniai cukatai
- Migdolų nuga
- Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
- Karameliniai saldainiai su riešutais
- Džiovintų vaisių saldainukai
- Kokosiniai saldainiai ant pagaliuko
- Ledų desertas su „m&m“
- Tinginys su riešutais
- Karamelinės lazdelės
- Ledų tortas su šokolado batonėliais
- Imbieriniai saldainiai
Šokoladiniai kamuoliukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Šokoladas, baltasis,
200 gramų -
Šokoladas, juodasis,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%, 35% riebumo,
300 gramų -
Kava, tirpi,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę kaitiname ant vidutinės ugnies. Dar neužvirus supilame kavą. Tada verdame apie 20 minučių.
Baltą šokoladą susmulkiname ir beriame į grietinėlę. Dar kaitiname, kol šokoladas ištirpsta.
Masę nuimame nuo ugnies ir dedame sviestą, išmaišome. Kai ši masė pravėsta dedame į šaldytuvą (geriausia per naktį).
Formuojame rutuliukus ir dedame ant folijos. Kai visi kamuoliukai padaryti dedame dar į šaldytuvą ir gaminame glaistą.
Susmulkiname juodą šokoladą, su dideliu procentu kakavos, ir kaitiname ant garų vonelės, kol jis ištirpsta.
Kamuoliukus merkiame į ištirpintą šokoladą, dantų krapštuko pagalba, ir vėl dedame ant folijos. Kai visi saldainiai baigti, dedame į šaldytuvą porai valandų.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...