![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Tinginys pagal J. Oliverį
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
120 gramų | juodojo šokolado (70 proc.) |
500 gramų | sausainiai |
0.5 stiklinės | cukrus (sirupas) |
1 vienetas | sviestas (pakeliais) |
2 saujos | lazdyno riešutai |
1 sauja | saulėgrąžos |
2 saujos | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Juodąjį šokoladą ir sviestą išlydome, supilame cukraus sirupą ir viską išmaišome. Gautą masę užpilame ant smulkiai sulaužytų sausainių ir gerai išmaišome. Suberiame smulkintus riešutus, saulėgrąžas ir pabrinkintas razinas, gerai išmaišome. Indą, kuriame stingdysime tinginį, išklojame plėvele ir supilame masę. Uždengiame ir dedame kelioms valandoms į šaldytuvą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Baltasis tinginys
-
Nekeptas meduolių pyragas
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Pieniniai ledai
-
Saldainiai "Saldi fantazija"
-
Nugos tortas
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Varškės sūris su žele
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Vasariški pusryčiai
-
Vasariškas desertas
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Kukurūzų dribsnių lizdeliai
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
-
Maskarponės sūrio ir braškių desertas
Tinginys pagal J. Oliverį
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodasis šokoladas, 70 proc.,
120 gramų -
Sausainiai,
500 gramų -
Cukrus, sirupas,
0.5 stiklinės -
Sviestas, pakeliais,
1 vienetas -
Lazdyno riešutai,
2 saujos -
Saulėgrąžos,
1 sauja -
Razinos,
2 saujos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Juodąjį šokoladą ir sviestą išlydome, supilame cukraus sirupą ir viską išmaišome. Gautą masę užpilame ant smulkiai sulaužytų sausainių ir gerai išmaišome. Suberiame smulkintus riešutus, saulėgrąžas ir pabrinkintas razinas, gerai išmaišome. Indą, kuriame stingdysime tinginį, išklojame plėvele ir supilame masę. Uždengiame ir dedame kelioms valandoms į šaldytuvą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...