
Tinginys pagal J. Oliverį
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
120 gramų | juodojo šokolado (70 proc.) |
500 gramų | sausainiai |
0.5 stiklinės | cukrus (sirupas) |
1 vienetas | sviestas (pakeliais) |
2 saujos | lazdyno riešutai |
1 sauja | saulėgrąžos |
2 saujos | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Juodąjį šokoladą ir sviestą išlydome, supilame cukraus sirupą ir viską išmaišome. Gautą masę užpilame ant smulkiai sulaužytų sausainių ir gerai išmaišome. Suberiame smulkintus riešutus, saulėgrąžas ir pabrinkintas razinas, gerai išmaišome. Indą, kuriame stingdysime tinginį, išklojame plėvele ir supilame masę. Uždengiame ir dedame kelioms valandoms į šaldytuvą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Uogienės putėsiai
-
Desertinė varškytė
-
Arvydo varškės desertas
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Paprasti naminiai ledai
-
Persikų tyrės želė su serbentais
-
Skanėstas su saulėgrąžomis
-
Šokoladiniai traškučiai
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Braškių putėsiai
-
Vaisiai šokolade
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
-
Uogų desertas
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
-
Žele desertas
-
Obuoliai šokolade
-
Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
Tinginys pagal J. Oliverį
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodasis šokoladas, 70 proc.,
120 gramų -
Sausainiai,
500 gramų -
Cukrus, sirupas,
0.5 stiklinės -
Sviestas, pakeliais,
1 vienetas -
Lazdyno riešutai,
2 saujos -
Saulėgrąžos,
1 sauja -
Razinos,
2 saujos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Juodąjį šokoladą ir sviestą išlydome, supilame cukraus sirupą ir viską išmaišome. Gautą masę užpilame ant smulkiai sulaužytų sausainių ir gerai išmaišome. Suberiame smulkintus riešutus, saulėgrąžas ir pabrinkintas razinas, gerai išmaišome. Indą, kuriame stingdysime tinginį, išklojame plėvele ir supilame masę. Uždengiame ir dedame kelioms valandoms į šaldytuvą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...