
Margutis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | varškė |
250 gramų | grietinė |
100 gramų | džiovinti vaisiai |
0.5 pakelio | sausainiai |
0.5 pakelio | šokoladinių sausainių |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Varškę sutrinti su cukrumi ir grietine. Kas mėgsta, gali papildomai įdėti vanilės, arba cinamono.
2.
Imtis sluoksniavimo: dėti sausainukus šachmatais - šokoladinis, šviesus, šokoladinis, šviesus.
3.
Ant sausainių tepti varškės masę, dėti džiovintų vaisių, vėl sausainių ir vėl varškės.
4.
Puošti džiovintais vaisiais.
5.
Palikti nors kelioms valandoms šaldytuve. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Vaflių tortas
-
Kukurūzų skanėstas
-
Gervuogių musas
-
Vasariški pusryčiai
-
Citrininiai putėsiai
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Želė su varške
-
Želė desertas su maskarponės kremu
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Varškės desertas
-
Citrininis desertas
-
Arvydo varškės desertas
-
Pyragas „Sniegas“
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Gaivus mango desertas
-
Pusryčių desertas
-
Varškės sūris su žele
-
Vasariškas desertas
-
Obuoliai šokolade
Margutis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Varškė,
500 gramų -
Grietinė,
250 gramų -
Džiovinti vaisiai,
100 gramų -
Sausainiai,
0.5 pakelio -
Šokoladiniai sausainiai,
0.5 pakelio -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agnė
Gaminimo eiga:
Varškę sutrinti su cukrumi ir grietine. Kas mėgsta, gali papildomai įdėti vanilės, arba cinamono.
Imtis sluoksniavimo: dėti sausainukus šachmatais - šokoladinis, šviesus, šokoladinis, šviesus.
Ant sausainių tepti varškės masę, dėti džiovintų vaisių, vėl sausainių ir vėl varškės.
Puošti džiovintais vaisiais.
Palikti nors kelioms valandoms šaldytuve. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
Xxxxx
2017-11-09 19:58
I varske reikia deti sviesto. Tada nebus skysta varskes mase
-
faustina
2017-02-16 08:18
Nia niam
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...