Grietinėlę išplakti su cukrumi, žiupsneliu druskos ir ištirpintu sviestu.
Riešutus sumalti ir išmaišyti su sutarkuotu šokoladu.
Grietinėlę sumaišyti su riešutais, trupiniais, įpilti brendžio. Išminkyti.
Suformuoti rutuliukus ir juos paminkyti, kad gautųsi panašu į kūgio formą.
Visus „medelius“ sustatyti lėkštėje.
Kondensuotą arba sutirštintą pieną išplakti su pienu, citrinos žievele ir riešutais (riešutai nėra būtini). Kondensuotą pieną supilti ant „medelių“.
Ištirpinti juodąjį šokoladą ir apšlakstyti „mišką“.
Laikyti šaltai, geriausia šaldytuve 3-4 valandas.
Skanaus!
„Šokoladinis miškas“
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | juodojo šokolado (apdailai) |
1 valgomasis šaukštas | citrinos (žievelė, sutarkuota) |
120 mililitrų | kondensuotas pienas |
50 mililitrų | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | riešutai (susmulkinti) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
400 gramų | grietinėlės, 35% (33 proc. riebumo) |
šiek tiek | druska |
60 gramų | sviestas |
100 gramų | lazdyno riešutai |
100 gramų | migdolai |
100 gramų | juodojo šokolado (apdailai) |
2 valgomieji šaukštai | brendis |
250 gramų | džiūvėsėliai (šokoladinių sausainių trupiniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės rutuliukai „Raffaello“
- Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
- Imbieriniai saldainiai
- Naminiai šokoladiniai saldainiai
- Naminė karamelė
- Imbieriniai cukatai
- Zefyrai
- Saldainiai su maskarponės sūriu
- Karameliniai saldainiai
- Žiemos skanumynas
- Kalėdiniai ledinukai
- Riešutinis vaflių tortas
- „Baltosios gėlės“
- Karamelinės lazdelės
- Šokoladiniai kamuoliukai
- Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
- Obuolių saldainiai ''Mėnulio skalda"
- Rafaelo
- Saldainukai "Brigadeiros"
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
„Šokoladinis miškas“
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodasis šokoladas, apdailai,
100 gramų -
Citrinos, žievelė, sutarkuota,
1 valgomasis šaukštas -
Kondensuotas pienas,
120 mililitrų -
Pienas,
50 mililitrų -
Riešutai, susmulkinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%, 33 proc. riebumo,
400 gramų - Druska
-
Sviestas,
60 gramų -
Lazdyno riešutai,
100 gramų -
Migdolai,
100 gramų -
Juodasis šokoladas, apdailai,
100 gramų -
Brendis,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai, šokoladinių sausainių trupiniai,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę išplakti su cukrumi, žiupsneliu druskos ir ištirpintu sviestu.
Riešutus sumalti ir išmaišyti su sutarkuotu šokoladu.
Grietinėlę sumaišyti su riešutais, trupiniais, įpilti brendžio. Išminkyti.
Suformuoti rutuliukus ir juos paminkyti, kad gautųsi panašu į kūgio formą.
Visus „medelius“ sustatyti lėkštėje.
Kondensuotą arba sutirštintą pieną išplakti su pienu, citrinos žievele ir riešutais (riešutai nėra būtini). Kondensuotą pieną supilti ant „medelių“.
Ištirpinti juodąjį šokoladą ir apšlakstyti „mišką“.
Laikyti šaltai, geriausia šaldytuve 3-4 valandas.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
-
justas
2014-01-23 11:46
ale noreciau tokio misko savo sode
-
Evelina
2011-10-25 16:13
odieve kaip skanu tikrai labai :ok:
-
lilu
2011-10-16 10:15
kaip skaniai atrodo 8-| :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...