Kalėdiniai ledinukai
Porcijų skaičius:
15
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
225 gramai | cukrus |
50 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Prikaistuvyje sumaišykite cukrų, vandenį ir sirupą. Pakaitinkite maždaug iki 160 °C. Gardinkite norimais prieskoniais, pridėkite dažomųjų medžiagų ir papuošimų. Ledinukų pagaliukus sudėkite ant kepimo popieriaus. Prikaistuvio turinį atsargiai užpilkite ant pagaliukų. Palaukite, kol visiškai sukietės. Laikykite vėsioje, sausoje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mini pavlovos
- Riešutų kamuoliukai
- Vasariški morengai
- Žiemos skanumynas
- Karameliniai saldainiai su riešutais
- Saldainiai su riešutais
- Ledų tortas su šokolado batonėliais
- Imbieriniai saldainiai
- Ledinukai "popsiukai"
- Saulėgražų ir šokolado saldainiai
- Bananai šokolade
- Zefyrai
- Saldainukai "Brigadeiros"
- Morengai
- Šokoladiniai triufeliai su vafliais
- Zefyrai šokolade
- Naminė karamelė
- Tinginys su riešutais
- Šokoladiniai saldainiai
- Riešutinis vaflių tortas
Kalėdiniai ledinukai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Cukrus,
225 gramai -
Vanduo,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prikaistuvyje sumaišykite cukrų, vandenį ir sirupą. Pakaitinkite maždaug iki 160 °C. Gardinkite norimais prieskoniais, pridėkite dažomųjų medžiagų ir papuošimų. Ledinukų pagaliukus sudėkite ant kepimo popieriaus. Prikaistuvio turinį atsargiai užpilkite ant pagaliukų. Palaukite, kol visiškai sukietės. Laikykite vėsioje, sausoje vietoje.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Guoda
2016-10-17 15:42
Šis receptas yra begalo paprastas ir saldainiai gavosi labai skanus.Aš naudojau visai kitoki cukru ir visai kitoki sirupa.O cukraus as dejau maziau ne parasyta.Siulau pameginti siuos saldainiu ;)
-
Skaiste
2016-06-16 16:39
Šitie saldainiai visai neskanus nes jie yra labai labai saldus tiesiog be galo saldus to de man jie nepatinka!
-
austeja
2016-04-25 20:32
gardu
-
saule
2016-01-29 21:17
Garad
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...