
Vaisiniai ežiukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | kriaušės |
200 vienetų | vynuogės |
2 vienetai | alyvuogių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
2.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
3.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Margas varškės desertas
-
Vyšnių želė
-
Tortas "Grietinė"
-
Vaisių desertas
-
Tiramisu
-
Mango pudingas
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Lukos želė tortas
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
-
Varškės skanėstas
-
Desertas "Snieguolė"
-
Vaisinis desertas
-
Dribsnių kokteilis
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Obuoliai šokolade
-
Braškumėlis
-
Pieniniai ledai
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Obuolių sulčių sriuba
Vaisiniai ežiukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Vynuogės,
200 vienetų -
Alyvuogės,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...