Vaisiniai ežiukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | kriaušės |
200 vienetų | vynuogės |
2 vienetai | alyvuogių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
2.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
3.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortas "Mozaika"
- Nekeptas sausainių tortas su chalva
- Kiaušinių baltymų tortas
- Sūrio tortas
- Želė desertas su uogiene
- Vasariškas desertas
- Dribsnių kokteilis
- Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
- Avietinė pasaka
- Desertas "Snieguolė"
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Šokoladiniai ledai
- Citrininis tiramisu
- Varškės skanėstas
- Želė „Spanguolės ant sniego“
- Braškių putėsiai
- Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
- Uogų jogurtas
- Tiramisu gaminimas
- Citrinos drebučiai
Vaisiniai ežiukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Vynuogės,
200 vienetų -
Alyvuogės,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...