Vaisiniai ežiukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | kriaušės |
200 vienetų | vynuogės |
2 vienetai | alyvuogių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
2.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
3.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškių svajonė
- Kokteilis „Vampyro aistra“
- Šokoladiniai bananai
- Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
- Varškės desertas su persikais
- Arvydo varškės desertas
- Želė tortas
- Varškės sūris su žele
- Varškės ledai
- Varškės pyragas "Draugystė"
- Paprastasis pudingas
- Varškės kremas su vaisiais
- Persikų tyrės želė su serbentais
- Slyvų putėsiai su kiaušiniais
- Tinginių tinginys
- Avokadų ir citrinų desertas
- Vasariškas desertas
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
- Plakta grietinėlė su uogomis
- Glazūruota varškė
Vaisiniai ežiukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Vynuogės,
200 vienetų -
Alyvuogės,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...