Vaisiniai ežiukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 vienetai | kriaušės |
| 200 vienetų | vynuogės |
| 2 vienetai | alyvuogių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
2.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
3.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Biramisu
-
Čigonų plokštainis
-
Pieno slėgtinis
-
Varškės desertas su persikais
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Nekeptas meduolių pyragas
-
Varškės pyragas "Draugystė"
-
Vasariškas desertas
-
Tiramisu
-
Desertine varškė
-
Arvydo varškės desertas
-
Tiramisu gaminimas
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Bananų skanėstas
-
Desertinis tortas
-
Gaivus kokosinis desertas
-
Sveikuolių ledai
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Aistės jogurto pyragas
Vaisiniai ežiukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Vynuogės,
200 vienetų -
Alyvuogės,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
