
Vaisiniai ežiukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | kriaušės |
200 vienetų | vynuogės |
2 vienetai | alyvuogių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
2.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
3.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ledai su migdolais
-
Grietinėlės pyragas
-
Šokoladiniai ledai
-
Kukurūzų skanėstas
-
Vaisių desertas su grietinėle
-
Ledai ''Skanumėlis''
-
Gaivus desertas
-
Pudingas
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Migdolų nuga
-
Vaisių desertas
-
Vasariškas želė desertas
-
Citrininis kukis
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Šokoladiniai traškučiai
-
Desertas su persikais
-
Aušros želė tortas
-
Įdaryti persikai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
Vaisiniai ežiukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Vynuogės,
200 vienetų -
Alyvuogės,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...