
Vyno želės ir grietinėlės desertas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
120 mililitrų | vanduo |
3 vienetai | želė (3 rūšių) |
1 butelis | vynas (norimo skonio) |
1 pakelis | grietinėlės, 35% (sausa) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Želė gaminti sumaišius su vynu (ne vandeniu). Sustingusią želė supjaustyti kubeliais.
2.
Sausą grietinėlę sumaišome su vandeniu ir plakame, kol susidrays standžios putos.
3.
Į taurę, pradžioje, dedame šiek tiek grietinėlės, tada susmulkintos želė, vėl grietinėlės ir ant viršaus daug želė. Papuošiame mėtos lapeliu.
Grietinėlę galima keisti ledais, paskaninti vaisiais.
Grietinėlę galima keisti ledais, paskaninti vaisiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Ledų ir bananų kokteilis
-
Šokoladiniai kavos ledai
-
Šokoladiniai traškučiai
-
Ananasų kukuliukai
-
Obuolių šerbetas
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Želė su vaisiais
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Desertinė varškė
-
Gaivus mango desertas
-
Lemon posset
-
Vyšnių želė
-
Vasaros desertas
-
Šokoladiniai ledai
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Jogurtinių ledų tortukas
Vyno želės ir grietinėlės desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vanduo,
120 mililitrų -
Želė, 3 rūšių,
3 vienetai -
Vynas, norimo skonio,
1 butelis -
Grietinėlė, 35%, sausa,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želė gaminti sumaišius su vynu (ne vandeniu). Sustingusią želė supjaustyti kubeliais.
Sausą grietinėlę sumaišome su vandeniu ir plakame, kol susidrays standžios putos.
Į taurę, pradžioje, dedame šiek tiek grietinėlės, tada susmulkintos želė, vėl grietinėlės ir ant viršaus daug želė. Papuošiame mėtos lapeliu.
Grietinėlę galima keisti ledais, paskaninti vaisiais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Violeta
2014-06-08 18:09
Niam, niam, vyno želė, dar nesu tokios bandžiusi. Pabandysiu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...