Vyno želės ir grietinėlės desertas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
120 mililitrų | vanduo |
3 vienetai | želė (3 rūšių) |
1 butelis | vynas (norimo skonio) |
1 pakelis | grietinėlės, 35% (sausa) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Želė gaminti sumaišius su vynu (ne vandeniu). Sustingusią želė supjaustyti kubeliais.
2.
Sausą grietinėlę sumaišome su vandeniu ir plakame, kol susidrays standžios putos.
3.
Į taurę, pradžioje, dedame šiek tiek grietinėlės, tada susmulkintos želė, vėl grietinėlės ir ant viršaus daug želė. Papuošiame mėtos lapeliu.
Grietinėlę galima keisti ledais, paskaninti vaisiais.
Grietinėlę galima keisti ledais, paskaninti vaisiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškių svajonė
- Kokteilis „Vampyro aistra“
- Šokoladiniai bananai
- Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
- Varškės desertas su persikais
- Arvydo varškės desertas
- Želė tortas
- Varškės sūris su žele
- Varškės ledai
- Varškės pyragas "Draugystė"
- Paprastasis pudingas
- Varškės kremas su vaisiais
- Persikų tyrės želė su serbentais
- Slyvų putėsiai su kiaušiniais
- Tinginių tinginys
- Avokadų ir citrinų desertas
- Vasariškas desertas
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
- Plakta grietinėlė su uogomis
- Glazūruota varškė
Vyno želės ir grietinėlės desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vanduo,
120 mililitrų -
Želė, 3 rūšių,
3 vienetai -
Vynas, norimo skonio,
1 butelis -
Grietinėlė, 35%, sausa,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želė gaminti sumaišius su vynu (ne vandeniu). Sustingusią želė supjaustyti kubeliais.
Sausą grietinėlę sumaišome su vandeniu ir plakame, kol susidrays standžios putos.
Į taurę, pradžioje, dedame šiek tiek grietinėlės, tada susmulkintos želė, vėl grietinėlės ir ant viršaus daug želė. Papuošiame mėtos lapeliu.
Grietinėlę galima keisti ledais, paskaninti vaisiais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Violeta
2014-06-08 18:09
Niam, niam, vyno želė, dar nesu tokios bandžiusi. Pabandysiu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...