
Vyno želės ir grietinėlės desertas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
120 mililitrų | vanduo |
3 vienetai | želė (3 rūšių) |
1 butelis | vynas (norimo skonio) |
1 pakelis | grietinėlės, 35% (sausa) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Želė gaminti sumaišius su vynu (ne vandeniu). Sustingusią želė supjaustyti kubeliais.
2.
Sausą grietinėlę sumaišome su vandeniu ir plakame, kol susidrays standžios putos.
3.
Į taurę, pradžioje, dedame šiek tiek grietinėlės, tada susmulkintos želė, vėl grietinėlės ir ant viršaus daug želė. Papuošiame mėtos lapeliu.
Grietinėlę galima keisti ledais, paskaninti vaisiais.
Grietinėlę galima keisti ledais, paskaninti vaisiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Persikų desertas
-
Želė desertas su uogiene
-
Citrinos drebučiai
-
Cake pops‘ai
-
Braškių grietinėlė
-
Persikų tyrės želė su serbentais
-
Avokadų ir citrinų desertas
-
„McFlurry“ desertas
-
Desertinė varškytė
-
Obuolių tortas su varške
-
Braškių svajonė
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Vaflių tortas
-
Vyšnių želė
-
Vasariškas desertas
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Varškės sufle su vaisiais
-
Kokosiniai rutuliukai
Vyno želės ir grietinėlės desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vanduo,
120 mililitrų -
Želė, 3 rūšių,
3 vienetai -
Vynas, norimo skonio,
1 butelis -
Grietinėlė, 35%, sausa,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želė gaminti sumaišius su vynu (ne vandeniu). Sustingusią želė supjaustyti kubeliais.
Sausą grietinėlę sumaišome su vandeniu ir plakame, kol susidrays standžios putos.
Į taurę, pradžioje, dedame šiek tiek grietinėlės, tada susmulkintos želė, vėl grietinėlės ir ant viršaus daug želė. Papuošiame mėtos lapeliu.
Grietinėlę galima keisti ledais, paskaninti vaisiais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Violeta
2014-06-08 18:09
Niam, niam, vyno želė, dar nesu tokios bandžiusi. Pabandysiu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...