
Vyno želės ir grietinėlės desertas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
120 mililitrų | vanduo |
3 vienetai | želė (3 rūšių) |
1 butelis | vynas (norimo skonio) |
1 pakelis | grietinėlės, 35% (sausa) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Želė gaminti sumaišius su vynu (ne vandeniu). Sustingusią želė supjaustyti kubeliais.
2.
Sausą grietinėlę sumaišome su vandeniu ir plakame, kol susidrays standžios putos.
3.
Į taurę, pradžioje, dedame šiek tiek grietinėlės, tada susmulkintos želė, vėl grietinėlės ir ant viršaus daug želė. Papuošiame mėtos lapeliu.
Grietinėlę galima keisti ledais, paskaninti vaisiais.
Grietinėlę galima keisti ledais, paskaninti vaisiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avietinė pasaka
-
Pascha
-
Mango pudingas
-
Vaisių desertas
-
Ryžių desertas
-
Šokoladiniai ledai
-
Šokoladinis desertas
-
Braškinis tiramisu
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Lukos želė tortas
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Kokteilis „Vampyro aistra“
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Plakta grietinėlė su uogomis
-
Kukurūzų dribsnių lizdeliai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Pusryčių desertas
-
Paprasti naminiai ledai
-
Vasaros desertas
Vyno želės ir grietinėlės desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vanduo,
120 mililitrų -
Želė, 3 rūšių,
3 vienetai -
Vynas, norimo skonio,
1 butelis -
Grietinėlė, 35%, sausa,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želė gaminti sumaišius su vynu (ne vandeniu). Sustingusią želė supjaustyti kubeliais.
Sausą grietinėlę sumaišome su vandeniu ir plakame, kol susidrays standžios putos.
Į taurę, pradžioje, dedame šiek tiek grietinėlės, tada susmulkintos želė, vėl grietinėlės ir ant viršaus daug želė. Papuošiame mėtos lapeliu.
Grietinėlę galima keisti ledais, paskaninti vaisiais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Violeta
2014-06-08 18:09
Niam, niam, vyno želė, dar nesu tokios bandžiusi. Pabandysiu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...