Mango pudingas
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai | mango | |
120 mililitrų | grietinėlės, 35% (riebi) | |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys | |
0.5 valgomojo šaukšto | citrinos žievelė (tarkuota) | |
2 vienetai | mėta (šakelės, smulkintos) | |
1 valgomasis šaukštas | medus (skystas) | |
Papuošimui: | ||
1 | mėta (šakelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Grietinėlę (šaltą) plakti, kol šiek tiek sustandės. Tada pridėti smulkintos mėtų šakelės, išspausti truputį citrinos sulčių, dėti medaus ir vėl gerai išplakti.
2.
Dviejų mangų minkštimą supjaustyti ir sutrinti smulkintuvu iki vientisos masės. Dėti šiek tiek išplaktos grietinėlės, tada pridėti šaukštą medaus, truputį citrinos sulčių, žievelės ir suplakti. Šaukštu įmaišyti mango gabaliukų.
3.
Patiekti su išplakta grietinėle ir mėtos šakele.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vaisiniai ežiukai
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
- Saldus užkandis
- Baltasis tinginys
- Želė "Trispalvė"
- Nugos tortas
- Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
- Naminiai ledai su braškėmis
- Varškės kremas su vaisiais
- Želė su vaisiais
- Bananai šokolade
- Aronijų ir obuolių želė
- Ledai su migdolais
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- Arbūzų želė
- Plikyti pyragaičiai su kremu
- Varškės desertas
- Šokolado pudingas su abrikosų kremu
- Karštos bulvių salotos
Mango pudingas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Mango,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%, riebi,
120 mililitrų -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos žievelė, tarkuota,
0.5 valgomojo šaukšto -
Mėta, šakelės, smulkintos,
2 vienetai -
Medus, skystas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Mėta, šakelė,
1 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę (šaltą) plakti, kol šiek tiek sustandės. Tada pridėti smulkintos mėtų šakelės, išspausti truputį citrinos sulčių, dėti medaus ir vėl gerai išplakti.
Dviejų mangų minkštimą supjaustyti ir sutrinti smulkintuvu iki vientisos masės. Dėti šiek tiek išplaktos grietinėlės, tada pridėti šaukštą medaus, truputį citrinos sulčių, žievelės ir suplakti. Šaukštu įmaišyti mango gabaliukų.
Patiekti su išplakta grietinėle ir mėtos šakele.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...