
Mango pudingas
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai | mango | |
120 mililitrų | grietinėlės, 35% (riebi) | |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys | |
0.5 valgomojo šaukšto | citrinos žievelė (tarkuota) | |
2 vienetai | mėta (šakelės, smulkintos) | |
1 valgomasis šaukštas | medus (skystas) | |
Papuošimui: | ||
1 | mėta (šakelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Grietinėlę (šaltą) plakti, kol šiek tiek sustandės. Tada pridėti smulkintos mėtų šakelės, išspausti truputį citrinos sulčių, dėti medaus ir vėl gerai išplakti.
2.
Dviejų mangų minkštimą supjaustyti ir sutrinti smulkintuvu iki vientisos masės. Dėti šiek tiek išplaktos grietinėlės, tada pridėti šaukštą medaus, truputį citrinos sulčių, žievelės ir suplakti. Šaukštu įmaišyti mango gabaliukų.
3.
Patiekti su išplakta grietinėle ir mėtos šakele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasaros desertas
-
Sausainių gardėsis su varške
-
Desertinis tortas
-
Šokolado putėsiai
-
Vaisiai šokolade
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Bananai šokolade
-
Žele desertas
-
Obuoliai šokolade
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Želė "Trispalvė"
-
Šokoladiniai traškučiai
-
Čigonų plokštainis
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Sveikuolių ledai
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
Mango pudingas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Mango,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%, riebi,
120 mililitrų -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos žievelė, tarkuota,
0.5 valgomojo šaukšto -
Mėta, šakelės, smulkintos,
2 vienetai -
Medus, skystas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Mėta, šakelė,
1 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę (šaltą) plakti, kol šiek tiek sustandės. Tada pridėti smulkintos mėtų šakelės, išspausti truputį citrinos sulčių, dėti medaus ir vėl gerai išplakti.
Dviejų mangų minkštimą supjaustyti ir sutrinti smulkintuvu iki vientisos masės. Dėti šiek tiek išplaktos grietinėlės, tada pridėti šaukštą medaus, truputį citrinos sulčių, žievelės ir suplakti. Šaukštu įmaišyti mango gabaliukų.
Patiekti su išplakta grietinėle ir mėtos šakele.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...