Uogienės putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | vanduo |
1 stiklinė | uogienė |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Uogienė atskiedžiama šaltu virintu vandeniu, į ją sudedami kiaušinių baltymai ir plakama, kol masė pasidaro puri. Vėliau supilama išbrinkinta želatina, suberiama citrinos rūgštis, dar paplakama, masė atšaldoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kukurūzų skanėstas
- Obuolių tortas su varške
- Varškės desertas
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
- Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
- Nekeptas varškės tortas
- Vaflių tortas su šokoladu
- Grietinėlė su braškėmis
- Uogų jogurtas
- Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
- Abrikosų laiveliai
- Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
- Naminė karamelė
- Kalėdiniai grybukai
- Vasariškas desertas
- Kokteilis „Vampyro aistra“
- Pieniniai ledai
- Tiramisu gaminimas
- Varškės ledai
- Grietinėlės ledai su vanile
Uogienės putėsiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 stiklinė -
Uogienė,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogienė atskiedžiama šaltu virintu vandeniu, į ją sudedami kiaušinių baltymai ir plakama, kol masė pasidaro puri. Vėliau supilama išbrinkinta želatina, suberiama citrinos rūgštis, dar paplakama, masė atšaldoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...