
Uogienės putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | vanduo |
1 stiklinė | uogienė |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Uogienė atskiedžiama šaltu virintu vandeniu, į ją sudedami kiaušinių baltymai ir plakama, kol masė pasidaro puri. Vėliau supilama išbrinkinta želatina, suberiama citrinos rūgštis, dar paplakama, masė atšaldoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivus kokosinis desertas
-
Kukurūzų skanėstas
-
Tinginių - tinginys
-
Vaisių salotos
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Tortas "Grietinė"
-
Uogienės putėsiai
-
Šokoladiniai ledai
-
Sausainių gardėsis su varške
-
Plakta grietinėlė su uogomis
-
Rabarbarų drebučiai
-
„Baltosios gėlės“
-
Naminiai ledai
-
Ledų ir bananų kokteilis
-
Saldus patiekalas
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Braškinis tiramisu
-
Arvydo ananasų desertas
-
Bananų šerbetas
-
Pyragėliai su kremu
Uogienės putėsiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 stiklinė -
Uogienė,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogienė atskiedžiama šaltu virintu vandeniu, į ją sudedami kiaušinių baltymai ir plakama, kol masė pasidaro puri. Vėliau supilama išbrinkinta želatina, suberiama citrinos rūgštis, dar paplakama, masė atšaldoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...