Uogienės putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | vanduo |
| 1 stiklinė | uogienė |
| 2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
| 1 arbatinis šaukštelis | želatina |
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Uogienė atskiedžiama šaltu virintu vandeniu, į ją sudedami kiaušinių baltymai ir plakama, kol masė pasidaro puri. Vėliau supilama išbrinkinta želatina, suberiama citrinos rūgštis, dar paplakama, masė atšaldoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti persikai
-
Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
-
Vaisių salotos
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Karštos bulvių salotos
-
Naminiai ledai
-
Varškės tortas
-
Tortas "Greitukas"
-
Bananai šokolade
-
Želė desertas su uogiene
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Pieno slėgtinis
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Tinginys su riešutais
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
Uogienės putėsiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 stiklinė -
Uogienė,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogienė atskiedžiama šaltu virintu vandeniu, į ją sudedami kiaušinių baltymai ir plakama, kol masė pasidaro puri. Vėliau supilama išbrinkinta želatina, suberiama citrinos rūgštis, dar paplakama, masė atšaldoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
