Šiek tiek pieno įpilti į dubenėlį ir suplakti su kakava, krakmolu bei cukrumi. Likusį pieną užvirinti, supilti šaltą pieno plakinį ir dar šiek tiek pavirinti. Dažnai maišyti.
Dubenėlį su paruoštu pudingu perdėti į šalto vandens vonelę ir maišant atvėsinti. Stingstantį pudingą sukrėsti į stiklinius indelius ir įdėti į šaldytuvą.
Abrikosus nuvarvinti sietelyje, o sunką užvirinti su likeriu. Citrinų sultis sumaišyti su krakmolu ir sukrėsti į verdantį skystį. Dar kartą užvirinti.
Abrikosus supjaustyti mažais gabalėliais, sudėti į karštą kremą ir atvėsinti šalto vandens vonelėje. Sukrėsti grietinę ir gerai išmaišyti. Prieš patiekiant desertą papuošti.
Šokolado pudingas su abrikosų kremu
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
30 gramų | kakava |
30 gramų | krakmolas (kremui) |
50 | cukrus |
0.5 litro | pienas |
200 gramų | abrikosų (likeris) |
8 valgomieji šaukštai | abrikosų (likeris) |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas (kremui) |
0.25 lašo | grietinė |
šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės ledai
- Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
- Nugos tortas
- Varškės desertas
- Dribsniai su vaisiais
- Paprastasis pudingas
- Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
- Ledų ir kolos kokteilis
- Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
- Bananinis tortas-pyragas
- Slyvų putėsiai su kiaušiniais
- Margutis
- Lukos želė tortas
- Ledai ''Skanumėlis''
- Desertinis tortas
- Varškės skanėstas
- Juodasis tinginys
- Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
- Arbūzų šerbetas
- Vyšnių želė
Šokolado pudingas su abrikosų kremu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kakava,
30 gramų -
Krakmolas, kremui,
30 gramų -
Cukrus,
50 -
Pienas,
0.5 litro -
Abrikosai, likeris,
200 gramų -
Abrikosai, likeris,
8 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Krakmolas, kremui,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
1/4 lašo - Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šiek tiek pieno įpilti į dubenėlį ir suplakti su kakava, krakmolu bei cukrumi. Likusį pieną užvirinti, supilti šaltą pieno plakinį ir dar šiek tiek pavirinti. Dažnai maišyti.
Dubenėlį su paruoštu pudingu perdėti į šalto vandens vonelę ir maišant atvėsinti. Stingstantį pudingą sukrėsti į stiklinius indelius ir įdėti į šaldytuvą.
Abrikosus nuvarvinti sietelyje, o sunką užvirinti su likeriu. Citrinų sultis sumaišyti su krakmolu ir sukrėsti į verdantį skystį. Dar kartą užvirinti.
Abrikosus supjaustyti mažais gabalėliais, sudėti į karštą kremą ir atvėsinti šalto vandens vonelėje. Sukrėsti grietinę ir gerai išmaišyti. Prieš patiekiant desertą papuošti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...