Migdolus sumalti. Želatiną užpilti šaltu vandeniu (maždaug puse stiklinės) ir palikti išbrinkti. Pieną sumaišyti su cukrumi ir kaitinti ant nedidelės ugnies, kol užvirs. Berti vanilės. Nukelti puodą nuo ugnies. Karštame piene ištirpinti želatiną (prieš dedant į pieną želatiną, nupilti vandenį, jei jo liko želatinai išbrinkus). Leisti masei atvėsti maždaug iki 30 laipsnių. Elektriniu plaktuvu išplakti masę iki tirštų putų. Pieno putėsius supilstyti į serviravimo indelius ir atšaldyti (užteks poros valandų). Prieš patiekiant aplieti medumi ir apibarstyti maltais migdolais.
Skanaus!
Pieno putėsiai su medumi ir migdolais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų | pienas |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
25 gramai | želatina |
šiek tiek | vanilė |
šiek tiek | medus |
šiek tiek | migdolai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Plakta grietinėlė su uogomis
- Kiaušinių baltymų tortas
- Kuskuso desertas
- Šokolado pudingas su abrikosų kremu
- Arbūzų želė
- Citrinų pudingas
- Citrininiai putėsiai
- Šokolado putėsiai
- Gervuogių musas
- Varškės kremas su apelsinais
- Citrinų putėsiai
- Spanguolių putėsiai
- Kavos ir ledų desertas
- Braškių gaiva
- Vaisių desertas su grietinėle
- Braziliškas saldėsis "Maria Mole"
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- "Creme brulee" su DanSukker vaniliniu cukrumi su tikra vanile
- Svarainių ir manų putėsiai
- Vaniliniai drebučiai žemuogių skraistėje
Pieno putėsiai su medumi ir migdolais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pienas,
500 mililitrų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Želatina,
25 gramai - Vanilė
- Medus
- Migdolai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Migdolus sumalti. Želatiną užpilti šaltu vandeniu (maždaug puse stiklinės) ir palikti išbrinkti. Pieną sumaišyti su cukrumi ir kaitinti ant nedidelės ugnies, kol užvirs. Berti vanilės. Nukelti puodą nuo ugnies. Karštame piene ištirpinti želatiną (prieš dedant į pieną želatiną, nupilti vandenį, jei jo liko želatinai išbrinkus). Leisti masei atvėsti maždaug iki 30 laipsnių. Elektriniu plaktuvu išplakti masę iki tirštų putų. Pieno putėsius supilstyti į serviravimo indelius ir atšaldyti (užteks poros valandų). Prieš patiekiant aplieti medumi ir apibarstyti maltais migdolais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...