
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | kertuotis |
2 vienetai | kiviai |
1 vienetas | bananai |
1 vienetas | melionai |
šiek tiek | jogurtas (geriamas) |
1 vienetas | citrinos |
1 vienetas | vanilinių ledų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Išskobkite drakono vaisių, o valgomą dalį (minkštimą) supjaustykite.
2.
Susipjaustysi visus likusius vaisius kubeliais.
3.
Visus vaisius apšlakstykite citrinos sultimis, pilkite truputį jogurto (aš naudojau braškių skonio) ir išmaišykite salotas.
4.
Salotas sudėkite į jau paruoštą drakono vaisiaus (kertuočio) indą. Gražiai įkomponuokite vanilinius ledus. Viską papuoškite šviežiais mėtos lapeliais ar šakele.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plikyti pyragaičiai su kremu
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Avietinė pasaka
-
Braškių svajonė
-
Citrininis tiramisu
-
Varškės desertas
-
Vaisių desertas
-
Ryžių desertas
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Jogurtinių ledų tortukas
-
Kavos ir ledų desertas
-
Citrininis desertas
-
Nekeptas varškės tortas
-
Glazūruota varškė
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Tinginėlis
-
Varškės sūris su žele
-
Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
-
Arvydo varškės desertas
-
Vaisiai drebučiuose
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kertuotis,
1 vienetas -
Kiviai,
2 vienetai -
Bananai,
1 vienetas -
Melionai,
1 vienetas - Jogurtas, geriamas
-
Citrinos,
1 vienetas -
Vaniliniai ledai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išskobkite drakono vaisių, o valgomą dalį (minkštimą) supjaustykite.
Susipjaustysi visus likusius vaisius kubeliais.
Visus vaisius apšlakstykite citrinos sultimis, pilkite truputį jogurto (aš naudojau braškių skonio) ir išmaišykite salotas.
Salotas sudėkite į jau paruoštą drakono vaisiaus (kertuočio) indą. Gražiai įkomponuokite vanilinius ledus. Viską papuoškite šviežiais mėtos lapeliais ar šakele.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...