Mėtinis agurkų šerbetas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 vienetai | agurkų |
6 vienetai | mėta (lapeliai) |
1 stiklinė | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | medus |
0.5 stiklinės | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | degtinė |
1 | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pirmiausia iš vandens, mėtų lapelių, degtinės ir cukraus išvirkite sirupą ir jį atvėsinkite.
2.
Agurkus susmulkinkite smulkintuvu (žievę galite palikti arba nulupti).
3.
Agurkų tyrę sumaišykite su išvirtu sirupu, citrinos sultimis bei medumi ir sudėję į indelius ar indą dėkite į šaldikį
Populiariausi receptai šią savaitę
- Agrastų drebučiai su braškėmis
- Skanėstas "Vitaminai"
- Vafliai su graikiniais riešutais
- Ledai su migdolais
- Gaivus mango desertas
- Sausainių gardėsis su varške
- Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
- Pieniniai ledai
- Paprastasis pudingas
- Kukurūzų skanėstas
- Ledų desertas
- Kuskuso desertas
- Varškės skanėstas
- Vafliai su karamele
- Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
- Vasariškas desertas
- Braškių grietinėlė
- Plikyti pyragaičiai su kremu
- Greitas sausaininis pyragas
- Degtinės ledai
Mėtinis agurkų šerbetas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Agurkai,
3 vienetai -
Mėta, lapeliai,
6 vienetai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Degtinė,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
1 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia iš vandens, mėtų lapelių, degtinės ir cukraus išvirkite sirupą ir jį atvėsinkite.
Agurkus susmulkinkite smulkintuvu (žievę galite palikti arba nulupti).
Agurkų tyrę sumaišykite su išvirtu sirupu, citrinos sultimis bei medumi ir sudėję į indelius ar indą dėkite į šaldikį
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...