Mėtinis agurkų šerbetas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 3 vienetai | agurkų |
| 6 vienetai | mėta (lapeliai) |
| 1 stiklinė | vanduo |
| 1 valgomasis šaukštas | medus |
| 0.5 stiklinės | cukrus |
| 2 valgomieji šaukštai | degtinė |
| 1 | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pirmiausia iš vandens, mėtų lapelių, degtinės ir cukraus išvirkite sirupą ir jį atvėsinkite.
2.
Agurkus susmulkinkite smulkintuvu (žievę galite palikti arba nulupti).
3.
Agurkų tyrę sumaišykite su išvirtu sirupu, citrinos sultimis bei medumi ir sudėję į indelius ar indą dėkite į šaldikį
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kaimiški ledai
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Naminiai ledai
-
Gaivus tortas
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Viskio karamelė
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Vaisių desertas
-
Apelsinų želė
-
Desertinis tortas
-
Paprastasis pudingas
-
Arbūzų želė
-
Braškių desertas
-
Karštos bulvių salotos
-
Tortas "Grietinė"
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Žiemos skanumynas
-
Varškės sūris su žele
-
Čigonų plokštainis
Mėtinis agurkų šerbetas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Agurkai,
3 vienetai -
Mėta, lapeliai,
6 vienetai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Degtinė,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
1 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia iš vandens, mėtų lapelių, degtinės ir cukraus išvirkite sirupą ir jį atvėsinkite.
Agurkus susmulkinkite smulkintuvu (žievę galite palikti arba nulupti).
Agurkų tyrę sumaišykite su išvirtu sirupu, citrinos sultimis bei medumi ir sudėję į indelius ar indą dėkite į šaldikį
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
