
Mėtinis agurkų šerbetas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 vienetai | agurkų |
6 vienetai | mėta (lapeliai) |
1 stiklinė | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | medus |
0.5 stiklinės | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | degtinė |
1 | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pirmiausia iš vandens, mėtų lapelių, degtinės ir cukraus išvirkite sirupą ir jį atvėsinkite.
2.
Agurkus susmulkinkite smulkintuvu (žievę galite palikti arba nulupti).
3.
Agurkų tyrę sumaišykite su išvirtu sirupu, citrinos sultimis bei medumi ir sudėję į indelius ar indą dėkite į šaldikį
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čigonų plokštainis
-
Desertas "Snieguolė"
-
Vasaros desertas
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Braškumėlis
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Braškių putėsiai
-
„Baltosios gėlės“
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Grietinėlės ledai
-
Persikų tyrės želė su serbentais
-
Tinginys
-
Obuoliai šokolade
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Arbūzų šerbetas
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Avokadų ir citrinų desertas
-
Margutis
-
Sausainių gardėsis su varške
Mėtinis agurkų šerbetas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Agurkai,
3 vienetai -
Mėta, lapeliai,
6 vienetai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Degtinė,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
1 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia iš vandens, mėtų lapelių, degtinės ir cukraus išvirkite sirupą ir jį atvėsinkite.
Agurkus susmulkinkite smulkintuvu (žievę galite palikti arba nulupti).
Agurkų tyrę sumaišykite su išvirtu sirupu, citrinos sultimis bei medumi ir sudėję į indelius ar indą dėkite į šaldikį
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...