
0.25 stiklinės | cukrus |
0.25 arbatinio šaukštelio | cinamonas (maltas) |
8 vienetai | tortilija (15cm.) |
0.25 stiklinės | sviestas (tirpintas) |
1 stiklinė | juodojo šokolado (pusiau saldus, gabaliukai) |
2 arbatiniai šaukšteliai | taukai (kiaulių) |
2. Tuo tarpu, ištirpinkite šokolado gabaliukus ir riebalus nedideliame inde. Išimkite traškučius iš orkaitės. Sudėkite juos į lėkštę vienu sluoksniu; leiskite jiems truputį atvėsti. Pašlakstykite puse tirpdyto šokolado mišinio.
3. Sudėkite likusius traškučius vienu sluoksniu į tą pačią 38x25x2,5 kepimo skardą. Kepkite kaip nurodyta aukščiau. Sudėkite juos į lėkštę antru sluoksniu; leiskite jiems truputį atvėsti. Pašlakstykite likusia puse tirpdyto šokolado mišinio. Patiekite šiltus ar atvėsusius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai bananai
-
Citrinų putėsiai
-
Gaivus varškės desertas
-
Jogurto, mango ir spanguolių desertas
-
Vasariškas želė desertas
-
Želė drebučiai apelsine
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
„Baltosios gėlės“
-
Margas varškės desertas
-
Vaisiai drebučiuose
-
Skanėstas su saulėgrąžomis
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Tinginys tarp aguonų
-
Kukurūzų dribsnių lizdeliai
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Ananasų kukuliukai
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Vasariškas desertas
-
Tiramisu su plikytais sausainiais
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
Šokoladiniai traškučiai

- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1/4 stiklinės -
Cinamonas, maltas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Tortilija, 15cm.,
8 vienetai -
Sviestas, tirpintas,
1/4 stiklinės -
Juodasis šokoladas, pusiau saldus, gabaliukai,
1 stiklinė -
Taukai (kiaulių),
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1. Nedideliame inde sumaišykite cukrų ir cinamoną. Vieną kiekvienos tortiljos pusę ištirpintu sviestu; pabarstykite cukraus mišiniu. Supjaustykite kiekvieną tortilją į aštuonias dalis. Sudėkite pusę traškučių vienu sluoksniu 38x25x2,5 kepimo skardoje. Kepkite 180C orkaitėje 10 to 12 minučių arba kai kraštai truputį paruduos (traškučiai taps traškūs šiek tiek pastovėję).
2. Tuo tarpu, ištirpinkite šokolado gabaliukus ir riebalus nedideliame inde. Išimkite traškučius iš orkaitės. Sudėkite juos į lėkštę vienu sluoksniu; leiskite jiems truputį atvėsti. Pašlakstykite puse tirpdyto šokolado mišinio.
3. Sudėkite likusius traškučius vienu sluoksniu į tą pačią 38x25x2,5 kepimo skardą. Kepkite kaip nurodyta aukščiau. Sudėkite juos į lėkštę antru sluoksniu; leiskite jiems truputį atvėsti. Pašlakstykite likusia puse tirpdyto šokolado mišinio. Patiekite šiltus ar atvėsusius.
Komentarai (4)
-
kepeja
2014-04-29 09:26
buvo skanu , aciu