0.25 stiklinės | cukrus |
0.25 arbatinio šaukštelio | cinamonas (maltas) |
8 vienetai | tortilija (15cm.) |
0.25 stiklinės | sviestas (tirpintas) |
1 stiklinė | juodojo šokolado (pusiau saldus, gabaliukai) |
2 arbatiniai šaukšteliai | taukai (kiaulių) |
2. Tuo tarpu, ištirpinkite šokolado gabaliukus ir riebalus nedideliame inde. Išimkite traškučius iš orkaitės. Sudėkite juos į lėkštę vienu sluoksniu; leiskite jiems truputį atvėsti. Pašlakstykite puse tirpdyto šokolado mišinio.
3. Sudėkite likusius traškučius vienu sluoksniu į tą pačią 38x25x2,5 kepimo skardą. Kepkite kaip nurodyta aukščiau. Sudėkite juos į lėkštę antru sluoksniu; leiskite jiems truputį atvėsti. Pašlakstykite likusia puse tirpdyto šokolado mišinio. Patiekite šiltus ar atvėsusius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Plikyti pyragaičiai su kremu
- Bananų salotos su abrikosais
- Mascarpone pyragaičiai
- Aguonų sūris su razinomis
- Vaflių tortas
- Sūrio tortas
- Pyragėliai su kremu
- Vaisiai drebučiuose
- Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
- Torčiukas "vaikučiukas"
- Maskarponės tortas su vyšniomis
- Spanguolių putėsiai
- Gaivus desertas
- Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
- Uogienės putėsiai
- Tinginys su riešutais
- Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
- Šokoladiniai bananai
- Sūrio pyragas
- Abrikosų laiveliai
Šokoladiniai traškučiai
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1/4 stiklinės -
Cinamonas, maltas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Tortilija, 15cm.,
8 vienetai -
Sviestas, tirpintas,
1/4 stiklinės -
Juodasis šokoladas, pusiau saldus, gabaliukai,
1 stiklinė -
Taukai (kiaulių),
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1. Nedideliame inde sumaišykite cukrų ir cinamoną. Vieną kiekvienos tortiljos pusę ištirpintu sviestu; pabarstykite cukraus mišiniu. Supjaustykite kiekvieną tortilją į aštuonias dalis. Sudėkite pusę traškučių vienu sluoksniu 38x25x2,5 kepimo skardoje. Kepkite 180C orkaitėje 10 to 12 minučių arba kai kraštai truputį paruduos (traškučiai taps traškūs šiek tiek pastovėję).
2. Tuo tarpu, ištirpinkite šokolado gabaliukus ir riebalus nedideliame inde. Išimkite traškučius iš orkaitės. Sudėkite juos į lėkštę vienu sluoksniu; leiskite jiems truputį atvėsti. Pašlakstykite puse tirpdyto šokolado mišinio.
3. Sudėkite likusius traškučius vienu sluoksniu į tą pačią 38x25x2,5 kepimo skardą. Kepkite kaip nurodyta aukščiau. Sudėkite juos į lėkštę antru sluoksniu; leiskite jiems truputį atvėsti. Pašlakstykite likusia puse tirpdyto šokolado mišinio. Patiekite šiltus ar atvėsusius.
Komentarai (4)
-
kepeja
2014-04-29 09:26
buvo skanu , aciu