Dubenyje gerai išmaišyti rikotą, cukrų, džiūvėsius, migdolus ir cinamoną. Masės su kaupu pridėti į vaisių puseles.
Jei persikai švieži galima juos apkepti orkaitėje kartu su įdaryta mase. Kepti 190°C temp. orkaitėje 6 - 8 minutes.
Įdaryti persikai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai |
4 vienetai | persikai (dideli) |
120 gramų | sūris (rikota) |
2 valgomieji šaukštai | cukrus (rudas) |
2 valgomieji šaukštai | migdolai (kapoti, skrudinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vasariškas želė desertas
- Greitas sausaininis pyragas
- Citrininis kukis
- Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
- Paprasti naminiai ledai
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Citrinos drebučiai
- Šokolado putėsiai
- Braškių ir bananų kokteilis
- Želė su vaisiais
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Naminė karamelė
- Lukos želė tortas
- Viskio karamelė
- Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
- Arvydo ananasų desertas
- Jogurto ledai
- Duonos putėsiai
- Vaisių desertas su grietinėle
- Sausainių tortas
Įdaryti persikai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiūvėsėliai,
1 valgomasis šaukštas -
Persikai, dideli,
4 vienetai -
Sūris, rikota,
120 gramų -
Cukrus, rudas,
2 valgomieji šaukštai -
Migdolai, kapoti, skrudinti,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dubenyje gerai išmaišyti rikotą, cukrų, džiūvėsius, migdolus ir cinamoną. Masės su kaupu pridėti į vaisių puseles.
Jei persikai švieži galima juos apkepti orkaitėje kartu su įdaryta mase. Kepti 190°C temp. orkaitėje 6 - 8 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...