
100 mililitrų | pienas (neriebus) |
2 valgomieji šaukštai | medus |
2 valgomieji šaukštai | kakava (milteliai) |
15 gramų | želatina |
Supilkite į pabrinkusią želatiną pieno, tada įdėtkite kakavos miltelių ir medaus. Padėkite puodą ant mažos ugnies , kol mišinys iki kakavos miltelių visiškai ištirps, tačiau neužvirkite. Kad šokoladas nebūtų kartus, galite pridėti šiek tiek daugiau medaus.
Įdėkite į puodą paruoštą želatiną ir sumaišykite su varške.
Vėliau gautą masę sudėti į maišytuvą ir plakti iki vientisos masės.
Viską supilkite į ledų ar desertų indelius (formeles) ir padėkite į šaldytuvą kažkur dviems valandoms (geriausia jei paliksite per nakt).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čigonų plokštainis
-
Desertas "Snieguolė"
-
Vasaros desertas
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Braškumėlis
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Braškių putėsiai
-
„Baltosios gėlės“
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Grietinėlės ledai
-
Persikų tyrės želė su serbentais
-
Tinginys
-
Obuoliai šokolade
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Arbūzų šerbetas
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Avokadų ir citrinų desertas
-
Margutis
-
Sausainių gardėsis su varške
Ledų desertas

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Pienas, neriebus,
100 mililitrų -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Kakava, milteliai,
2 valgomieji šaukštai -
Želatina,
15 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paimkite nedidelį puodą ir supilkite į jį šaltą vandenį (stiklinė vandens), tada pilkite želatiną ir palaukite trisdešimt minučių. Želatina turi brinkti.
Supilkite į pabrinkusią želatiną pieno, tada įdėtkite kakavos miltelių ir medaus. Padėkite puodą ant mažos ugnies , kol mišinys iki kakavos miltelių visiškai ištirps, tačiau neužvirkite. Kad šokoladas nebūtų kartus, galite pridėti šiek tiek daugiau medaus.
Įdėkite į puodą paruoštą želatiną ir sumaišykite su varške.
Vėliau gautą masę sudėti į maišytuvą ir plakti iki vientisos masės.
Viską supilkite į ledų ar desertų indelius (formeles) ir padėkite į šaldytuvą kažkur dviems valandoms (geriausia jei paliksite per nakt).
Komentarai (3)
-
Tigra
2015-09-02 14:53
Čia kam ta želatina, kad geriau sustingtų?
Kiek dėt varškės? 100 g užteks?
-
nijole
2014-11-08 19:27
na taip,apie varske ,ingredientuose nebuvo pamineta