
100 mililitrų | pienas (neriebus) |
2 valgomieji šaukštai | medus |
2 valgomieji šaukštai | kakava (milteliai) |
15 gramų | želatina |
Supilkite į pabrinkusią želatiną pieno, tada įdėtkite kakavos miltelių ir medaus. Padėkite puodą ant mažos ugnies , kol mišinys iki kakavos miltelių visiškai ištirps, tačiau neužvirkite. Kad šokoladas nebūtų kartus, galite pridėti šiek tiek daugiau medaus.
Įdėkite į puodą paruoštą želatiną ir sumaišykite su varške.
Vėliau gautą masę sudėti į maišytuvą ir plakti iki vientisos masės.
Viską supilkite į ledų ar desertų indelius (formeles) ir padėkite į šaldytuvą kažkur dviems valandoms (geriausia jei paliksite per nakt).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Sezaminis gardėsis
-
Nugos tortas
-
Vasariškas tortas
-
Nekeptas meduolių pyragas
-
Obuoliai šokolade
-
Pudingas
-
Varškės desertas su persikais
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Arvydo varškės desertas
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Skanėstas su saulėgrąžomis
-
Pyragėliai su kremu
-
Pieniniai ledai
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Cake pops‘ai
-
Biramisu
-
Kokteilis „Vampyro aistra“
Ledų desertas

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Pienas, neriebus,
100 mililitrų -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Kakava, milteliai,
2 valgomieji šaukštai -
Želatina,
15 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paimkite nedidelį puodą ir supilkite į jį šaltą vandenį (stiklinė vandens), tada pilkite želatiną ir palaukite trisdešimt minučių. Želatina turi brinkti.
Supilkite į pabrinkusią želatiną pieno, tada įdėtkite kakavos miltelių ir medaus. Padėkite puodą ant mažos ugnies , kol mišinys iki kakavos miltelių visiškai ištirps, tačiau neužvirkite. Kad šokoladas nebūtų kartus, galite pridėti šiek tiek daugiau medaus.
Įdėkite į puodą paruoštą želatiną ir sumaišykite su varške.
Vėliau gautą masę sudėti į maišytuvą ir plakti iki vientisos masės.
Viską supilkite į ledų ar desertų indelius (formeles) ir padėkite į šaldytuvą kažkur dviems valandoms (geriausia jei paliksite per nakt).
Komentarai (3)
-
Tigra
2015-09-02 14:53
Čia kam ta želatina, kad geriau sustingtų?
Kiek dėt varškės? 100 g užteks?
-
nijole
2014-11-08 19:27
na taip,apie varske ,ingredientuose nebuvo pamineta