
150 gramų | juodojo šokolado |
5 vienetai | kiaušiniai (Baltymas) |
100 gramų | kvietiniai miltai |
150 gramų | cukraus pudra |
150 gramų | sviestas |
100 gramų | lazdyno riešutai |
1 vienetas | kiaušiniai (Baltymas) |
Atskirkite baltymus nuo trynių . Baltymus sudėkite į šaldytuvą, o trynius trinkite su cukraus pudra, kol masė taps vientisa. Sviestą sumaišykite su ištirpintu šokoladu ir įmaišykite į trynius su cukraus pudra. Suberkite riešutus, miltus ir gerai išmaišykite. Baltymus suplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į šokolado masę. Kepimo formą ištepkite riebalais, sukrėskite masę ir apie valandą kepkite orkaitėje 160C temperatūroje. Pagrindą ištraukite iš orkaitės ir atvėsinkite.
Nugą ištirpinkite vandens vonelėje. Kiaušinio baltymą išplakite iki standžių putų ir sumaišykite su nuga. Pagrindą padalykite pusiau ir ištepkite trečdaliu nugos. Likusia nuga ištepkite torto viršų ir šonus. Paruoštą tortą 30-35 min. palaikykite šaldytuve.
Skanaus!!! :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio desertas
-
Desertinė avižinė košė
-
Bananų skanėstas
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
-
Citrinų šerbetas
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Gaivus desertas
-
Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
-
Tinginėlis
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
-
Želė desertas su uogiene
-
Karštos bulvių salotos
-
Braškinis tiramisu
-
Vaisinis kremas
-
Dribsnių kokteilis
-
Desertine varškė
-
Vaisių salotos
-
Migdolų nuga
-
Citrininiai arbūzų ledukai
Nugos tortas

- Paruošimo laikas:
-
Juodasis šokoladas,
150 gramų -
Kiaušiniai, Baltymas,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Cukraus pudra,
150 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Lazdyno riešutai,
100 gramų -
Kiaušiniai, Baltymas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Orkaitę įkaitinkite iki 180C. šokoladą ištirpinkite (geriau ant vandens, tai neprisvils).
Atskirkite baltymus nuo trynių . Baltymus sudėkite į šaldytuvą, o trynius trinkite su cukraus pudra, kol masė taps vientisa. Sviestą sumaišykite su ištirpintu šokoladu ir įmaišykite į trynius su cukraus pudra. Suberkite riešutus, miltus ir gerai išmaišykite. Baltymus suplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į šokolado masę. Kepimo formą ištepkite riebalais, sukrėskite masę ir apie valandą kepkite orkaitėje 160C temperatūroje. Pagrindą ištraukite iš orkaitės ir atvėsinkite.
Nugą ištirpinkite vandens vonelėje. Kiaušinio baltymą išplakite iki standžių putų ir sumaišykite su nuga. Pagrindą padalykite pusiau ir ištepkite trečdaliu nugos. Likusia nuga ištepkite torto viršų ir šonus. Paruoštą tortą 30-35 min. palaikykite šaldytuve.
Skanaus!!! :)
Komentarai (3)
-
D
2018-04-05 09:44
Iš vis nesuprantu kas ta nuga.
-
audra
2013-11-19 19:24
i6 kur ta nuga atsirado, kiek jos reikia/ Nelabai ai6ku viskas.