Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 stiklinės | pienas |
0.5 arbatinio šaukštelio | vanilė (ekstraktas) |
0.5 stiklinės | avižų |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (obuolių pyragui) |
0.25 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | obuoliai (nedidelis, pjaustytas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Orkaitę įkaitinkite iki 180°C temperatūros.
2.
Nedideliame dubenyje sumaišykite pieną ir vanilės ekstraktą. Sudėkite avižas, pjaustytus obuolius, prieskonius pyragui, kepimo miltelius, berkite žiupsnelį druskos ir gerai išmaišykite.
3.
Masę sudėkite į kepimo indelius ir kepkite 18- 22 minutes.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skumbrės apkepas su svogūnais
- Apkepas „Vienas ir du“
- Tikroji pica (kitokia nei picerijoje)
- Olandiškas ryžių pyragas
- Prancūziškas pyragas
- Omletas su šviežiais bazilikais
- Sočiausioji pica
- Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
- Lašišos apkepas su špinatais
- Pyragas „La Sūrio“
- Krevečių užkepėlė
- Picos blyneliai
- Lietinių tortas
- Olandiškas ryžių apkepas
- Soti pica
- Aitriųjų čili pica
- Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
- Pica su saliamiu
- Apkepas iš žuvies
- Manų apkepas su razinomis
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pienas,
0.5 stiklinės -
Vanilė, ekstraktas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Avižos,
0.5 stiklinės -
Prieskoniai, obuolių pyragui,
1 arbatinis šaukštelis -
Kepimo milteliai,
1/4 arbatinio šaukštelio - Druska
-
Obuoliai, nedidelis, pjaustytas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitę įkaitinkite iki 180°C temperatūros.
Nedideliame dubenyje sumaišykite pieną ir vanilės ekstraktą. Sudėkite avižas, pjaustytus obuolius, prieskonius pyragui, kepimo miltelius, berkite žiupsnelį druskos ir gerai išmaišykite.
Masę sudėkite į kepimo indelius ir kepkite 18- 22 minutes.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (5)
-
Gabrielė
2013-10-04 22:14
O galimavietoj vanilės ekstrakto naudoti vanilinį cukrų?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...