Išminkyti tešlą iš miltų, mielių, pieno, druskos, cukraus. Iškočioti ir leisti pakilti. Vėliau vėl iškočioti kad būtų plonas padas, aptepti aliejumi.
Bulves ir morkas nuvalyti ir supjaustyti 3 mm. storiu. Obuolius nulupti ir pašalinti sėklalizdžius. Trečdalį vištienos išdėlioti ant picos pado. Ant viršaus išdėlioti virtus, pjaustytus kiaušinius, po to bulves ir morkas, tuomet dar trečdalį vištienos, obuolius ir paskutinę vištienos dalį. Viską apibarstyti tarkuotu sūriu, apšlakstyti aliejumi. Karštoje orkaitėje kepti apie 25 minutes.
Pica su vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | kvietiniai miltai |
| 10 gramų | mielės |
| 100 mililitrų | pienas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
| 200 gramų | vištienos filė (virta filė be kaulų) |
| 4 vienetai | kiaušiniai (virti kietai) |
| 3 vienetai | bulvių |
| 2 vienetai | morkos |
| 2 vienetai | obuoliai |
| 100 gramų | sūris (fermentinis) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Veršio inkstų apkepas
-
Ryžių pyragas su silke
-
Pica su saliamiu
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Omletas su žirneliais
-
Kiaušinių apkepėlė
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Žuvies pyragas
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Purus rikotos sūrio apkepas
-
Tarta su špinatais ir dešrelėmis
-
Lašišos apkepas
-
Obuolių ir kukurūzų apkepas
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Vasariškas omletas su špinatais
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Apkepas „Greitukas“
Pica su vištiena
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Mielės,
10 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vištienos filė, virta filė be kaulų,
200 gramų -
Kiaušiniai, virti kietai,
4 vienetai -
Bulvės,
3 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išminkyti tešlą iš miltų, mielių, pieno, druskos, cukraus. Iškočioti ir leisti pakilti. Vėliau vėl iškočioti kad būtų plonas padas, aptepti aliejumi.
Bulves ir morkas nuvalyti ir supjaustyti 3 mm. storiu. Obuolius nulupti ir pašalinti sėklalizdžius. Trečdalį vištienos išdėlioti ant picos pado. Ant viršaus išdėlioti virtus, pjaustytus kiaušinius, po to bulves ir morkas, tuomet dar trečdalį vištienos, obuolius ir paskutinę vištienos dalį. Viską apibarstyti tarkuotu sūriu, apšlakstyti aliejumi. Karštoje orkaitėje kepti apie 25 minutes.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Anonimas
2011-03-19 15:41
sudina pica :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
