Išminkyti tešlą iš miltų, mielių, pieno, druskos, cukraus. Iškočioti ir leisti pakilti. Vėliau vėl iškočioti kad būtų plonas padas, aptepti aliejumi.
Bulves ir morkas nuvalyti ir supjaustyti 3 mm. storiu. Obuolius nulupti ir pašalinti sėklalizdžius. Trečdalį vištienos išdėlioti ant picos pado. Ant viršaus išdėlioti virtus, pjaustytus kiaušinius, po to bulves ir morkas, tuomet dar trečdalį vištienos, obuolius ir paskutinę vištienos dalį. Viską apibarstyti tarkuotu sūriu, apšlakstyti aliejumi. Karštoje orkaitėje kepti apie 25 minutes.

Pica su vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
10 gramų | mielės |
100 mililitrų | pienas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
200 gramų | vištienos filė (virta filė be kaulų) |
4 vienetai | kiaušiniai (virti kietai) |
3 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | obuoliai |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
2 arbatiniai šaukšteliai | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sočiausioji pica
-
Batono-obuolių apkepas
-
Žuvis pagal Ingą
-
Duonos apkepas
-
Pyragas „La Sūrio“
-
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
-
Tikroji pica (kitokia nei picerijoje)
-
Apkepas „Greitukas“
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Džiovintų vaisių plokštainis
-
Vasariškas omletas su špinatais
-
Skumbrės apkepas su svogūnais
-
Olandiškas ryžių apkepas
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Kulebekas
-
Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis
-
Speltos pica
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Omletas su žirneliais
-
Tinginių pica
Pica su vištiena
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Mielės,
10 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vištienos filė, virta filė be kaulų,
200 gramų -
Kiaušiniai, virti kietai,
4 vienetai -
Bulvės,
3 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išminkyti tešlą iš miltų, mielių, pieno, druskos, cukraus. Iškočioti ir leisti pakilti. Vėliau vėl iškočioti kad būtų plonas padas, aptepti aliejumi.
Bulves ir morkas nuvalyti ir supjaustyti 3 mm. storiu. Obuolius nulupti ir pašalinti sėklalizdžius. Trečdalį vištienos išdėlioti ant picos pado. Ant viršaus išdėlioti virtus, pjaustytus kiaušinius, po to bulves ir morkas, tuomet dar trečdalį vištienos, obuolius ir paskutinę vištienos dalį. Viską apibarstyti tarkuotu sūriu, apšlakstyti aliejumi. Karštoje orkaitėje kepti apie 25 minutes.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Anonimas
2011-03-19 15:41
sudina pica :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...