Grybų dedu daugiau, nes taip skaniau man.:)
Morkas supjaustyti kubeliais, supilti truputį vandens, įberti druskos, pipirų, įdėti šaukštą sviesto. Uždengus troškinti ant silpnos ugnies.
Pievagrybius supjaustyti ir pakepinti svieste. Sudėti prie morkų, įberti dalį petražolių lapelių.
Viską sukrauti į riebalais pateptą indą, užbarstyti tarkuotu sūriu, užpilti grietine ir kepti karštoje orkaitėje, kol pasilydys sūris.
Paruošti petražolių lapeliais.
Šį patiekalą valgome kartu su virtomis bulvėmis.
SKANAUS:)
Morkos su pievagrybiais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 0.5 stiklinės | grietinė |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 200 gramų | pievagrybiai |
| 50 gramų | sūris (fermentinis) |
| 600 gramų | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Kepti patisonai
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Kopūstų maltiniai
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Negaluojančios paprikos
-
Įdarytas baklažanas
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
Keptų daržovių gaminimas
-
Lauko čili sriuba
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Pupos su čiobreliais
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Šparaginės pupelės su šonine
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Japoniški baklažanai
Morkos su pievagrybiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Grietinė,
0.5 stiklinės - Petražolės
- Druska
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Pievagrybiai,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Morkos,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybų dedu daugiau, nes taip skaniau man.:)
Morkas supjaustyti kubeliais, supilti truputį vandens, įberti druskos, pipirų, įdėti šaukštą sviesto. Uždengus troškinti ant silpnos ugnies.
Pievagrybius supjaustyti ir pakepinti svieste. Sudėti prie morkų, įberti dalį petražolių lapelių.
Viską sukrauti į riebalais pateptą indą, užbarstyti tarkuotu sūriu, užpilti grietine ir kepti karštoje orkaitėje, kol pasilydys sūris.
Paruošti petražolių lapeliais.
Šį patiekalą valgome kartu su virtomis bulvėmis.
SKANAUS:)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
