Grybų dedu daugiau, nes taip skaniau man.:)
Morkas supjaustyti kubeliais, supilti truputį vandens, įberti druskos, pipirų, įdėti šaukštą sviesto. Uždengus troškinti ant silpnos ugnies.
Pievagrybius supjaustyti ir pakepinti svieste. Sudėti prie morkų, įberti dalį petražolių lapelių.
Viską sukrauti į riebalais pateptą indą, užbarstyti tarkuotu sūriu, užpilti grietine ir kepti karštoje orkaitėje, kol pasilydys sūris.
Paruošti petražolių lapeliais.
Šį patiekalą valgome kartu su virtomis bulvėmis.
SKANAUS:)

Morkos su pievagrybiais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
200 gramų | pievagrybiai |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
600 gramų | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Moliūgų blynai
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Šparagai ant griliaus
-
Romos pjausnys iš sūrio
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Ispaniškas baklažanų kepsnys
-
Balta mišrainė
-
"Balandėlis"
-
Keptos cukinijos
-
Cukinijų žiedeliai
-
Įdaryti pomidorai
-
Ryžių pudingas
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Keptos gelteklės
Morkos su pievagrybiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Grietinė,
0.5 stiklinės - Petražolės
- Druska
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Pievagrybiai,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Morkos,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybų dedu daugiau, nes taip skaniau man.:)
Morkas supjaustyti kubeliais, supilti truputį vandens, įberti druskos, pipirų, įdėti šaukštą sviesto. Uždengus troškinti ant silpnos ugnies.
Pievagrybius supjaustyti ir pakepinti svieste. Sudėti prie morkų, įberti dalį petražolių lapelių.
Viską sukrauti į riebalais pateptą indą, užbarstyti tarkuotu sūriu, užpilti grietine ir kepti karštoje orkaitėje, kol pasilydys sūris.
Paruošti petražolių lapeliais.
Šį patiekalą valgome kartu su virtomis bulvėmis.
SKANAUS:)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...