
Apkeptos daržovės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | knorr fix mišinys spagečiams „carbonara“ |
500 gramų | kopūstai (Briuselio) |
200 mililitrų | grietinė ( 30%) |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
500 gramų | kopūstai (žiediniai) |
3 valgomieji šaukštai | krienai |
1 vienetas | pomidorai |
2 vienetai | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nuvalykite Briuselio kopūstus, atskirkite žiedinio kopūsto žiedus, susmulkinkite česnaką.
2.
Atskirai pasūdytame vandenyje apvirkite Briuselio ir žiedinius kopūstus.
3.
Knorr FIX turinį išmaišykite su grietine, krienais ir česnakais.
4.
Perdėkite Briuselio ir žiedinius kopūstus į karščiui atsparų indą. Užpilkite padažu. Kepkite apie 35 minutes 200°C temperatūroje.
5.
Kepimo pabaigoje apibarstykite džiūvėsėliais, papuoškite pomidorais ir kepkite dar 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Blynai su moliūgais
-
Balandėliai su soja
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
"Laukinė" cukinija
-
Įdaryti porai
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Šparagai ant griliaus
-
Brokolių blyneliai
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Cukinijų žiedeliai
-
Bulvių patiekalas
-
Įdarytas moliūgas
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Burokėlių blynai su varške
-
Įdaryti griežčiai
-
Paprikos su įdaru
-
Balta mišrainė
-
Bulvių kotletai su porais
-
Daržovių iešmai
Apkeptos daržovės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Knorr FIX mišinys spagečiams „Carbonara“,
1 vienetas -
Kopūstai, Briuselio,
500 gramų -
Grietinė, 30%,
200 mililitrų -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Kopūstai, žiediniai,
500 gramų -
Krienai,
3 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalykite Briuselio kopūstus, atskirkite žiedinio kopūsto žiedus, susmulkinkite česnaką.
Atskirai pasūdytame vandenyje apvirkite Briuselio ir žiedinius kopūstus.
Knorr FIX turinį išmaišykite su grietine, krienais ir česnakais.
Perdėkite Briuselio ir žiedinius kopūstus į karščiui atsparų indą. Užpilkite padažu. Kepkite apie 35 minutes 200°C temperatūroje.
Kepimo pabaigoje apibarstykite džiūvėsėliais, papuoškite pomidorais ir kepkite dar 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...