Įkaitinkite aliejų, miltuose gausiai apvoliokite cukinijas ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos.
Greita, paprasta ir labai skanu.
Keptos cukinijos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 vienetas | cukinija (jauna) |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čenachai
-
"Laukinė" cukinija
-
Burokėlių apkepas
-
Balandėliai su soja
-
Burokėlių kotletai
-
Šparaginės pupelės
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Bulvių patiekalas
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Kukurūzų burbuolės
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Baklažanų blynai
-
Kopūstų pudingas (Kålpudding)
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
Keptos cukinijos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Cukinija, jauna,
1 vienetas - Aliejus
- Miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite aliejų, miltuose gausiai apvoliokite cukinijas ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos.
Greita, paprasta ir labai skanu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Jurgita
2016-08-24 22:36
Bet labai daug aliejaus prigere:( Nors gausiai nepyliau. Bet skanu gavos ant juidos duonos su cesnakiuku uzsidejus:)
-
Gaspadinė
2014-08-04 14:31
Labai dar tinka pabarstyti pipiriuko malto, pakepinti atskirai svogūno, atskirai česnako ir uždėti ant iškeptų cukinijos riekelių :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
