Įkaitinkite aliejų, miltuose gausiai apvoliokite cukinijas ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos.
Greita, paprasta ir labai skanu.
Keptos cukinijos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | cukinija (jauna) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cukinijų apkepas
- Bulvių kotletai su porais
- Špinatų apkepas
- Sojų apkepas su daržovėmis
- Karštos grilio salotos
- Žiedinių kopūstų blyneliai
- Nesaldūs cukinijų blynai
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Įdaryti pomidorai
- Porų pyragas
- Įdarytos paprikos
- Varškės apkepas su cukinija ir paprika
- Daržovių iešmai
- Moliūgų blynai
- Blynai su moliūgais
- Vištienos užkepėlė
- Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
- Kepti patisonai
- Vištienos ir baklažanų apkepas
Keptos cukinijos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Cukinija, jauna,
1 vienetas - Aliejus
- Miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite aliejų, miltuose gausiai apvoliokite cukinijas ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos.
Greita, paprasta ir labai skanu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Jurgita
2016-08-24 22:36
Bet labai daug aliejaus prigere:( Nors gausiai nepyliau. Bet skanu gavos ant juidos duonos su cesnakiuku uzsidejus:)
-
Gaspadinė
2014-08-04 14:31
Labai dar tinka pabarstyti pipiriuko malto, pakepinti atskirai svogūno, atskirai česnako ir uždėti ant iškeptų cukinijos riekelių :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...