šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
1 vienetas | svogūnai (nebūtina) |
300 gramų | rauginti kopūstai |
Tokius kopūstus skanu valgyti šaltą žiemos vakarą su bulvėmis ar duona. Taip pat tokie kopūstai tinka kaip garnyras prie mėsos patiekalų. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Moliūgų apkepas
- Romšteksas majonezo padaže
- Moliūgų ir ryžių apkepas
- Burokėlių kotletai
- Šparagai ant griliaus
- Šparagai su lašiniais
- Aštrus moliūgų troškinys
- Pomidorai tešloje
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Lazanija su moliūgais
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
- Agurkų pjausniai
- Kiaušinienė paprikoje
- Cikorijų apkepas su mėsa
- Kepti agurkai
- Orkaitėje keptos bulvės
- Aguročiai su grybais
- Bulvių ir špinatų apkepas
Kepti rauginti kopūstai
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
- Aliejus, kepimui
-
Svogūnai, nebūtina,
1 vienetas -
Rauginti kopūstai,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į įkaitintą keptuvę su nedaug aliejaus (nebūtina) dedamas supjaustytas svogūnas ir rauginti kopūstai. Pabarstoma pipirais ir kepama ant vidutinės ugnies maišant. Kai kopūstai šiek tiek paruduos, kepti baikite.
Tokius kopūstus skanu valgyti šaltą žiemos vakarą su bulvėmis ar duona. Taip pat tokie kopūstai tinka kaip garnyras prie mėsos patiekalų. Skanaus!
Komentarai (12)
-
Robertas
2013-12-05 13:44
Drauge praso padaryti kopustu raugintu keptu su bulovemis. Na sake bulviu daug nedeti, kelias tik. Ir zodziu kepti po pirmu, o paskui pries baigiant kepti bulvems, deti kopustus raugintus. Atskiroje keptuveje pakepti sonines. O gal skaniau butu, kad sonine supjaustyti gabaliukais ir kepti kartu viska?
nelabai suprantu....
-
dalija
2010-10-16 15:36
SKANU RAUGINTI KOPUSTAI AR TROSKINTI AR PAKEPTI ARSU MESA AR VIENI SU SVOGUNAIS :soku2:
-
Tomas
2010-02-27 13:54
Na man asmeniskai skanu kai idedu daugiau pipiro, tada buna astru, susildo visa kuna. Labai pigu ir greita :) Lasiniu galima ideti, bet galima ir vegetariskai, visai netruksta riebaliuko :)
-
alina
2010-02-17 16:44
as visada pirmiau pakepinu,jie tampa gintarines spalvos ir geeeero skonio :super2: :super: :super:
-
Linksmute
2010-02-15 20:42
Nu tu ,Tomukai , cia visai fainai sugalvojai. Greitas , nesudetingas receptukas.Tik as , kaip visada, patobulinu viska savo skoniui. :-D Pirma pakepinau siek tiek rukytu lasinuku su svogunu , o jau ant virsaus tuos raugintus kopustus.Man skanu :super: :-D .Ypac po gana audringos sventes , taip gera dusiai - gardi rugstele. :bomba: :alus:
-
Bikiniukas
2009-10-26 23:03
KAi apkepa kopustai, igauna savita, idomu skoni. istusindami gausite visai kita, bet irgi skanu patiekala
-
Ramunė
2009-03-13 17:26
O man labai skanu su rūkytais sparneliais arba šlaunele :-)
-
Jovi
2009-03-13 13:06
Aš dar įdedu papjaustytos šoninės ;-)
-
Mindaugas
2009-01-11 16:14
Labai skanu jei dar plius idededama smulkiai tarkuotu isvirtu burokeliu, ir tusoma kartu su raugintais kopustais.
-
gintaryte
2008-11-13 15:58
labai skanu bet noriu paklausti ar galima tuos kepintus kopustus deti su bulvem....nu kad butu tusyne?