Patisonus nuplauti, nulupti odelę, išimti sėklas ir sutarkuoti burokine tarka. Į patisonų tarkius įmušti kiaušinius (2 patisonai = 1 kiaušinis ir t.t.), berti miltus ir iš karto maišyti, turi gautis lipni masė, panaši į paprastų blynų. Į tešlą dėti druskos arba cukraus pagal savo pomėgius. Patiekti šaltus ar karštus, su uogiene, grietine ir t.t.
Skanaus
Blynai iš patisonų
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | patisonai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | druska (arba cukrus) |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Kepti salierai
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Midijos su špinatais
-
Ant grotelių keptos cukinijos
-
Skrudintos daržovės su grybais
-
Kepta cukinija su kariu
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Veganiškas skanėstas
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Džiovintų grybų kotletai
-
Slovakiški baklažanai
-
Apkepas „La Graikija“
-
Kukurūzų maltiniai
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
Blynai iš patisonų
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Patisonai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Druska, arba cukrus
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Patisonus nuplauti, nulupti odelę, išimti sėklas ir sutarkuoti burokine tarka. Į patisonų tarkius įmušti kiaušinius (2 patisonai = 1 kiaušinis ir t.t.), berti miltus ir iš karto maišyti, turi gautis lipni masė, panaši į paprastų blynų. Į tešlą dėti druskos arba cukraus pagal savo pomėgius. Patiekti šaltus ar karštus, su uogiene, grietine ir t.t.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (8)
-
Smilte
2016-08-01 17:56
Labai skanūs blyneliai, man jų iskepe tėtis, laukiam vel kol uzaugs patisonas. (Smiltė 5m)
-
kestulijo
2010-12-06 09:58
esu kepes,nerealus skonis,tik dar reiktu petrazoliu su krapais ir liux :super:
-
angele
2010-10-25 17:11
visiems patariu, tikrai labai skaniai gavosi sis receptas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
