Supjaustyti bulves.
Lašinius supjaustyti juostelėmis.
Į aliejumi pateptą kepimo indą sudėti bulves, lašinukus. Pabarstyti druska, susmulkintu česnaku. Bulves užpilti aliejumi (4-5 šaukštais).
Viršų pabarstyti žalymunais.
Kepti 200 C orkaitėje 30-35 min.
Bulvių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 1 sauja | krapai |
| 1 sauja | petražolės |
| 1 sauja | bazilikas |
| 1 sauja | svogūnai (laiškai) |
| 4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 200 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 10 vienetų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinys čenachinėse
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Bulvinės bandelės
-
Virtų bulvių blynai
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Bulvių salotos
-
Bulvių casserole
-
Bulvės įdarytos faršu
-
Bulvinė pica su dešrelėm
-
Bulvių ir krabų lazdelių suktinukai
-
Bulvių patiekalas
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Bulvių paplotėliai
-
Apkeptos bulvės su sūriu
-
Rudens blynai
-
Grilyje keptos bulvės
-
Keptos bulvės folijoje, žarijose
Bulvių apkepas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Krapai,
1 sauja -
Petražolės,
1 sauja -
Bazilikas,
1 sauja -
Svogūnai, laiškai,
1 sauja -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės -
Bulvės,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustyti bulves.
Lašinius supjaustyti juostelėmis.
Į aliejumi pateptą kepimo indą sudėti bulves, lašinukus. Pabarstyti druska, susmulkintu česnaku. Bulves užpilti aliejumi (4-5 šaukštais).
Viršų pabarstyti žalymunais.
Kepti 200 C orkaitėje 30-35 min.
Reklama:
Komentarai (7)
-
sutinku su liulcia
2013-09-26 18:56
100 proc sutinku. kodel nepasilepinus kartais tokiu patiekalu. as butinai issikepsiu.
-
Julcia
2011-10-15 13:28
Uztat paprastas, ypac kai nori valgyt, o i parduotuve eit tingi. O jei jau pusryciams, pietums ir vakarienei valgytume po ypatinga patiekala, tai ir pinigine gerokai suplonetu, ir tektu visa diena virtuvej suktis..
-
mon*
2009-08-09 12:52
nieko ypatingo ;*~ :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
