Supjaustyti bulves.
Lašinius supjaustyti juostelėmis.
Į aliejumi pateptą kepimo indą sudėti bulves, lašinukus. Pabarstyti druska, susmulkintu česnaku. Bulves užpilti aliejumi (4-5 šaukštais).
Viršų pabarstyti žalymunais.
Kepti 200 C orkaitėje 30-35 min.
Bulvių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 sauja | krapai |
1 sauja | petražolės |
1 sauja | bazilikas |
1 sauja | svogūnai (laiškai) |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
200 gramų | kiaulienos lašiniai |
4 skiltelės | česnakas |
10 vienetų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiškos bulvės
- Orkaitėje keptos bulvės
- Švilpikai
- Faršu įdarytos bulvės
- Naminiai bulvių traškučiai
- Bulvių gėlytė su grybų įdaru
- Su žalumynais keptos šviežios bulvės
- Bulvių kukuliai grybų padaže
- Bulvių kotletai su porais
- Bulvių salotos
- Švediški bulviniai blynai
- Sūrio kroketai
- Apkepas „La Graikija“
- Bulviniai blynai su grybais
- Bulvių kepsnys
- Norvegiški bulviniai blynai
- Baltarusiškas bulvių apkepas
- Sicilietiškas bulvių pyragas
- Bulvių suflė
- Bulvinė pica su dešrelėm
Bulvių apkepas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Krapai,
1 sauja -
Petražolės,
1 sauja -
Bazilikas,
1 sauja -
Svogūnai, laiškai,
1 sauja -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės -
Bulvės,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustyti bulves.
Lašinius supjaustyti juostelėmis.
Į aliejumi pateptą kepimo indą sudėti bulves, lašinukus. Pabarstyti druska, susmulkintu česnaku. Bulves užpilti aliejumi (4-5 šaukštais).
Viršų pabarstyti žalymunais.
Kepti 200 C orkaitėje 30-35 min.
Reklama:
Komentarai (7)
-
sutinku su liulcia
2013-09-26 18:56
100 proc sutinku. kodel nepasilepinus kartais tokiu patiekalu. as butinai issikepsiu.
-
Julcia
2011-10-15 13:28
Uztat paprastas, ypac kai nori valgyt, o i parduotuve eit tingi. O jei jau pusryciams, pietums ir vakarienei valgytume po ypatinga patiekala, tai ir pinigine gerokai suplonetu, ir tektu visa diena virtuvej suktis..
-
mon*
2009-08-09 12:52
nieko ypatingo ;*~ :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...