
Vėdarai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 litrai | vanduo |
2 kilogramai | bulvių |
1 kilogramas | žarnos vėdarams |
600 mililitrų | pienas |
2 galvos | svogūnai |
5 skiltelės | česnakas |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
5 vienetai | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vėdarines žarnas išlupu ir marinuoju vandenyje su smulkintu česnaku, svogūnais ir pipirais apie 12 valandų (per naktį).
2.
Bulves sutarkuoju ir užplikau verdančiu pienu, dedu druskos, išmaišau, pilu po labai nedaug į žarnas ir užkišu smeigtukais.
3.
Kepu apie 2 valandas, 160 laipsnių temperatūroje.
4.
Valgom su grietine ir spirgiukais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Bulvinės bandelės
-
Bulvinės bandelės
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
-
Bulvinukai
-
Pyragas su bulvėmis
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Baltarusiškas bulvių apkepas
-
Vėdarai
-
Greitas bulvių apkepas
-
Bulvės su sūriu
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Bulvių armonikos
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Apkeptos bulvės su sūriu
-
Troškinys čenachinėse
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Mėsos apkepas
Vėdarai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vanduo,
2 litrai -
Bulvės,
2 kilogramai -
Žarnos vėdarams,
1 kilogramas -
Pienas,
600 mililitrų -
Svogūnai,
2 galvos -
Česnakas,
5 skiltelės -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Pipirai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rima
Gaminimo eiga:
Vėdarines žarnas išlupu ir marinuoju vandenyje su smulkintu česnaku, svogūnais ir pipirais apie 12 valandų (per naktį).
Bulves sutarkuoju ir užplikau verdančiu pienu, dedu druskos, išmaišau, pilu po labai nedaug į žarnas ir užkišu smeigtukais.
Kepu apie 2 valandas, 160 laipsnių temperatūroje.
Valgom su grietine ir spirgiukais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Kaimietė
2019-01-22 16:45
Žarnos vėdarams-1 kg.Atleiskit,čia bepročio receptas 4 asmenims.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...