
Bulvių košė su "lepeškom"
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | bulvių |
0.5 litro | voveraitės |
150 gramų | kiaulienos šoninė |
100 mililitrų | pienas |
25 gramai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Bulves nulupame ir verdame pasūdytame vandenyje. Kai išverda, vandenį nupilame, supilame pieną, dedame sviestą ir viską dar kartą užverdame. Sutriname bulvių košę. Grybus nuplauname, jei reik supjaustome, išverdam. Dedame į keptuvę pjaustytą šoninę, grybus ir pakepinam. Kas mėgsta, kartu pakepinam ir svogūną. Į dubenėlius dedame bulvių košę ir užpilame grybukais su šonine. Ir skanu ir sotu. Gardaus apetito.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai vėdarai
-
Sklindžiai su spirgais
-
Vėdarai
-
Bulvių kotletai
-
Bulvių paplotėliai
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Studentiškos bulvės
-
Bulvinukai
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Apkepas „La Graikija“
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Bulvės su sūriu
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
-
Grilyje keptos bulvės
-
Skaniosios bulvytės
-
Keptos armonikos
Bulvių košė su "lepeškom"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
800 gramų -
Voveraitės,
0.5 litro -
Kiaulienos šoninė,
150 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Sviestas,
25 gramai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupame ir verdame pasūdytame vandenyje. Kai išverda, vandenį nupilame, supilame pieną, dedame sviestą ir viską dar kartą užverdame. Sutriname bulvių košę. Grybus nuplauname, jei reik supjaustome, išverdam. Dedame į keptuvę pjaustytą šoninę, grybus ir pakepinam. Kas mėgsta, kartu pakepinam ir svogūną. Į dubenėlius dedame bulvių košę ir užpilame grybukais su šonine. Ir skanu ir sotu. Gardaus apetito.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...