
Bulvių košė su "lepeškom"
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | bulvių |
0.5 litro | voveraitės |
150 gramų | kiaulienos šoninė |
100 mililitrų | pienas |
25 gramai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Bulves nulupame ir verdame pasūdytame vandenyje. Kai išverda, vandenį nupilame, supilame pieną, dedame sviestą ir viską dar kartą užverdame. Sutriname bulvių košę. Grybus nuplauname, jei reik supjaustome, išverdam. Dedame į keptuvę pjaustytą šoninę, grybus ir pakepinam. Kas mėgsta, kartu pakepinam ir svogūną. Į dubenėlius dedame bulvių košę ir užpilame grybukais su šonine. Ir skanu ir sotu. Gardaus apetito.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių kepsnys
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Pikantiškos bulvės
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Bulvių košė su vištiena
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Bulviniai zrazai su jautiena
-
Bulvių kukuliai
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Bulvių kroketai
-
Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
-
Bulvių patiekalas
-
Bulvių apkepas su morkomis
-
Bulvių paplotėliai
Bulvių košė su "lepeškom"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
800 gramų -
Voveraitės,
0.5 litro -
Kiaulienos šoninė,
150 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Sviestas,
25 gramai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupame ir verdame pasūdytame vandenyje. Kai išverda, vandenį nupilame, supilame pieną, dedame sviestą ir viską dar kartą užverdame. Sutriname bulvių košę. Grybus nuplauname, jei reik supjaustome, išverdam. Dedame į keptuvę pjaustytą šoninę, grybus ir pakepinam. Kas mėgsta, kartu pakepinam ir svogūną. Į dubenėlius dedame bulvių košę ir užpilame grybukais su šonine. Ir skanu ir sotu. Gardaus apetito.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...