
Bulvių košė su "lepeškom"
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | bulvių |
0.5 litro | voveraitės |
150 gramų | kiaulienos šoninė |
100 mililitrų | pienas |
25 gramai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Bulves nulupame ir verdame pasūdytame vandenyje. Kai išverda, vandenį nupilame, supilame pieną, dedame sviestą ir viską dar kartą užverdame. Sutriname bulvių košę. Grybus nuplauname, jei reik supjaustome, išverdam. Dedame į keptuvę pjaustytą šoninę, grybus ir pakepinam. Kas mėgsta, kartu pakepinam ir svogūną. Į dubenėlius dedame bulvių košę ir užpilame grybukais su šonine. Ir skanu ir sotu. Gardaus apetito.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio kroketai
-
Naminiai bulvių traškučiai
-
Linksmoji bulvių košė
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Bulvinės bandelės
-
Bulviniai zrazai su jautiena
-
Bulvių casserole
-
Bulviniai blynai su mėsa
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Bulvės su sūriu
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Skaniosios bulvytės
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Bulvių kotletai su porais
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
„Milžinų bulvės“
-
Jautienos ir bulvių apkepas
Bulvių košė su "lepeškom"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
800 gramų -
Voveraitės,
0.5 litro -
Kiaulienos šoninė,
150 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Sviestas,
25 gramai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupame ir verdame pasūdytame vandenyje. Kai išverda, vandenį nupilame, supilame pieną, dedame sviestą ir viską dar kartą užverdame. Sutriname bulvių košę. Grybus nuplauname, jei reik supjaustome, išverdam. Dedame į keptuvę pjaustytą šoninę, grybus ir pakepinam. Kas mėgsta, kartu pakepinam ir svogūną. Į dubenėlius dedame bulvių košę ir užpilame grybukais su šonine. Ir skanu ir sotu. Gardaus apetito.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...