šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
250 gramų | kiaulienos faršas |
2 vienetai | kiaušiniai |
500 gramų | bulvių |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Tuo tarpu rankine tarka susitarkuokite bulves, į masę įtarkuokite ir likusią pusę svogūno, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos bei pipirų pagal skonį, viską gerai išmaišykite.
Įkaitinkite gerai keptuvę, aliejaus nepagailėkite (bet blynų nereikia paskandinti). Keptuvėje sluoksniuokite: bulvių tarkiai, faršas (suformuokite plokščią ploną blynelį) ir vėl bulvių tarkiai. Gerai apkepkite iš abiejų pusių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Čekiški bulviniai blynai
- Vėdarai
- Keptos bulvės su cukinija
- Blynai su moliūgais
- Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
- Bulvių apkepas
- Bulvių gėlytė su grybų įdaru
- Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
- Švediški bulviniai blynai
- Bulvės su grietine ir sūriu
- Linksmoji bulvių košė
- Orkaitėje keptos bulvės
- Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
- Greitas bulvių apkepas
- Cepelinai
- Bulvinė pica su dešrelėm
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Troškinys čenachinėse
- Bulvių apkepas su šparagais
- Bulvių apkepas pagal Vanill
Bulviniai blynai su mėsa
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės -
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Bulvės,
500 gramų - Juodieji pipirai
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Susmulkinkite pusę svogūno, sutrinkite česnako skilteles ir visa tai sumaišykite su faršu. Įmuškite vieną kiaušinį, berkite druskos bei pipirų pagal skonį. Viską gerai išmaišykite. Taip paruoštą faršą palaikykite apie pusvalandį.
Tuo tarpu rankine tarka susitarkuokite bulves, į masę įtarkuokite ir likusią pusę svogūno, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos bei pipirų pagal skonį, viską gerai išmaišykite.
Įkaitinkite gerai keptuvę, aliejaus nepagailėkite (bet blynų nereikia paskandinti). Keptuvėje sluoksniuokite: bulvių tarkiai, faršas (suformuokite plokščią ploną blynelį) ir vėl bulvių tarkiai. Gerai apkepkite iš abiejų pusių. Skanaus.
Komentarai (52)
-
egiux
2017-02-06 20:00
skanu tikrai
-
nas
2015-03-06 19:10
Kodėl bulvių tarkiai taip spraigo? :o
-
leovytas
2015-01-18 11:51
Tai "Kedainiu blynai"
-
nijole
2015-01-07 20:39
mmmm skanumelis jau isbandyta
-
lija
2014-03-11 11:29
skanu buna,kai bulves tarkuoji su burokine trintuve.Tik reiktu pasirinkti tokia smulkesne...tai padeda,kai skubi.Greiciau nei tarkuojant su smulkia kad ir elektrine trintuve.O šeip šiuos blynus kepu jau seniai ir labai skanus buna :)
-
ursula
2014-03-04 17:57
as paskutiniu metu siuos blynus kepu su pakepintu farsu,o ne su zaliu,daug greiciau iskepa ir taip pat labai skanu :)
-
ina
2013-02-20 13:18
oioioioi apsiseilijau ,begu bandyti kept :bravo:
-
Jonas
2012-02-08 18:07
mano labai labai skanus gavosi :))) visi laimingi ir sotus :)) ir reikalauja dar ir dar :)
-
zizi
2011-12-04 12:42
pati dar nebandziau,tik pas drauge valgiau,laaaaaaabai skanu,super! :super: :super:
-
Daiva
2011-07-22 20:37
Smagu kai įdedama tokių receptų :) katik išbandžiau ir aš, tik torkavau su elektrine mašina ir šiektiek nupyliau susidariusią sunką, dėjau du kiaušinius ir pora šaukštų miltų. Visi skaniai pavalgėme :)