
Bulviniai zrazai su grybų įdaru
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | bulvių | |
1 vienetas | svogūnai (didelis) | |
400 gramų | pievagrybiai (švieži) | |
150 gramų | miltai | |
šiek tiek | druska | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bulves gerai nuplauname ir išverdame su lupenomis.
2.
Nuplauname ir smulkiai supjaustome grybus. Kepiname įkaitintame aliejuje, kol išgaruos skystis nuo grybų. Tada dedame smulkintą svogūną ir kepiname 5 - 7 minutes iki auksinės rudos spalvos.
3.
Išvirtas bulves atvėsiname ir nulupame, pridedame druskos ir sugrūdame košę. Tada pridedame miltų (nepadauginame, nes jų reikia tik tiek, kad tešla būtų minkoma) ir išminkome tešlą. Bulvių košę padaliname į kamuoliukus ir kiekvieną kamuoliuką dedame ant miltais pabarstyto stalo, suplojame ir šaukšto pagalba dedame įdarą.
4.
Zrazus kepame įkaitintame aliejuje ir abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vėdarai
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Skaniosios bulvytės
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Troškinys čenachinėse
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Bulviniai blynai su mėsa
-
Apkepas „La Graikija“
-
Bulvių kotletai
-
Cepelinai su mėsa
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Bulviškienė
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
-
Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
Bulviniai zrazai su grybų įdaru
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas -
Pievagrybiai, švieži,
400 gramų -
Miltai,
150 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves gerai nuplauname ir išverdame su lupenomis.
Nuplauname ir smulkiai supjaustome grybus. Kepiname įkaitintame aliejuje, kol išgaruos skystis nuo grybų. Tada dedame smulkintą svogūną ir kepiname 5 - 7 minutes iki auksinės rudos spalvos.
Išvirtas bulves atvėsiname ir nulupame, pridedame druskos ir sugrūdame košę. Tada pridedame miltų (nepadauginame, nes jų reikia tik tiek, kad tešla būtų minkoma) ir išminkome tešlą. Bulvių košę padaliname į kamuoliukus ir kiekvieną kamuoliuką dedame ant miltais pabarstyto stalo, suplojame ir šaukšto pagalba dedame įdarą.
Zrazus kepame įkaitintame aliejuje ir abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...