
Sūrio kroketai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 | kiaušiniai |
200 | sūris (fermentinis) |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (sausi ir labai smulkūs) |
4 valgomieji šaukštai | augalinio aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Suplakite kiaušinio baltymus. Sutarkuokite sūrį ir užpilkite plaktais kiaušinių baltymais. Iš gautos masės padarykite nedidelius kamuoliukus ir užšaldykite.
2.
Kiaušinio trynį lengvai išplakti šakute.
3.
Šaldytus kroketus apvolioti džiūvėsėliuose, tada volioti plaktame trynyje ir vėl džiūvėsėliuose. Kepti 1 - 2 minutes.
4.
Patiekti su grietine ir šparaginėmis pupelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Švediški bulviniai blynai
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Skaniosios bulvytės
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Bulvių pica
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Bulvių casserole
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Bulvių kukuliai
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Bulvių vėdarai
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Bulvinės bandelės
-
Bulvės įdarytos faršu
-
Bulvių kroketai
-
Rudens blynai
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Viktorijos bulvių apkepas
Sūrio kroketai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
2 -
Sūris, fermentinis,
200 -
Džiūvėsėliai, sausi ir labai smulkūs,
3 valgomieji šaukštai -
Augalinis aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Suplakite kiaušinio baltymus. Sutarkuokite sūrį ir užpilkite plaktais kiaušinių baltymais. Iš gautos masės padarykite nedidelius kamuoliukus ir užšaldykite.
Kiaušinio trynį lengvai išplakti šakute.
Šaldytus kroketus apvolioti džiūvėsėliuose, tada volioti plaktame trynyje ir vėl džiūvėsėliuose. Kepti 1 - 2 minutes.
Patiekti su grietine ir šparaginėmis pupelėmis.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Jurgai
2014-06-17 23:20
Manau riebalai buvo nepakankamai įkaitę ir per daug kroketų buvo sumesta virimui, todėl taip ir nutiko.
-
Jurga
2014-02-26 18:06
Nežinau kodėl, bet viskas kepant neteko formos ir sulipo į vieną sūrio masę...
-
Inga
2014-02-20 23:02
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...