
Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | bulvių |
300 gramų | jautiena (kumpis) |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (kvapnieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Bulves nuskusti, sutarkuoti, įdėti druskos ir pipirų, įmušti kiaušinį, viską išmaišyti. Svogūnus ir kumpį supjaustyti bei pakepinti. Užplikyti stiklinę pieno ir užpilti ant bulvių masės. Išmaišyti, ištepti indą riebalais ir kepti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Bulvių suflė
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Bulvių vyniotinis
-
Vėdarai
-
Baltarusiški bulviniai
-
Bulvinukai
-
Skanu ir greita
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Bulvių casserole
-
Naminiai bulvių traškučiai
-
Bulvių paplotėliai
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Su žalumynais keptos šviežios bulvės
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Bulvių kukuliai
-
Bulvių armonikos
-
Mėsos apkepas
-
Apkeptos bulvės su sūriu
Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Jautiena, kumpis,
300 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai, kvapnieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, įdėti druskos ir pipirų, įmušti kiaušinį, viską išmaišyti. Svogūnus ir kumpį supjaustyti bei pakepinti. Užplikyti stiklinę pieno ir užpilti ant bulvių masės. Išmaišyti, ištepti indą riebalais ir kepti.
Reklama:
Komentarai (6)
-
ing
2016-03-08 17:17
kiek laiko kepti ir ant kokios temperaturos
-
Larenca
2013-10-10 15:16
kriste
Tai kur blemba kugelį dar galima kept jei ne orkaitėj???
-
Mememe
2013-10-09 14:44
Nuotraukoje aiskiai matyti, jog bulves yra pjautytos, plonais grezineliais(galima taip pat ir tarkuoti grezineliais) kepu panasu. Ne taip kaip blynams tarkuoti, tai gautusi, kaip kugelis...
-
kriste
2013-10-09 12:36
O tai kur kept? Orkaitej ar paprastoj keptuvej, nuotraukon atrodo kad butu keptas orkaitej.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...