Bulves sutarkuokite, sudėkite kiaušinį, druską ir išmaišykite. Keptuvėje į įkaitintus taukus šaukštu dėkite bulvių masės, dar kiek paspauskite. Apkepus vienai pusei, apverskite ir apkepkite antrąją. Blynus reikia versti tik vieną kartą, tada jie būna šviesesnės spalvos ir skanesni. Vartomi keletą kartų jie prisigeria taukų ir būna ne tokie skanūs. Kiekvieną blyno pusę kepti po 2-3 minutes.
Su blynais patiekiama grietinė ir mėgstama bruknių, spanguolių ar kita uogienė.

Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
35 gramai | bruknės (uogienė) |
30 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
25 gramai | taukai (kiaulių) (ar aliejus) |
500 gramų | bulvių |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Vyžos iš bulvių
-
Baltarusiški bulviniai
-
Sūrio kroketai
-
Sklindžiai su spirgais
-
Rudens blynai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Musak
-
Bulvių apkepas su morkomis
-
Troškinys čenachinėse
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Švilpikai (šiuškės)
-
Bulviniai zrazai su jautiena
-
Bulvių kroketai
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bruknės, uogienė,
35 gramai -
Grietinė,
30 gramų - Druska
-
Taukai (kiaulių), ar aliejus,
25 gramai -
Bulvės,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves sutarkuokite, sudėkite kiaušinį, druską ir išmaišykite. Keptuvėje į įkaitintus taukus šaukštu dėkite bulvių masės, dar kiek paspauskite. Apkepus vienai pusei, apverskite ir apkepkite antrąją. Blynus reikia versti tik vieną kartą, tada jie būna šviesesnės spalvos ir skanesni. Vartomi keletą kartų jie prisigeria taukų ir būna ne tokie skanūs. Kiekvieną blyno pusę kepti po 2-3 minutes.
Su blynais patiekiama grietinė ir mėgstama bruknių, spanguolių ar kita uogienė.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Rita
2017-01-21 08:44
O mes kartais valgome su namine obuoliene.
-
greta
2015-01-10 18:17
skanu be galo visada tokius kepu tik bulvinius blynus
-
gjncs
2013-08-20 13:34
Vincentas ... Asile tu raugintas !!!!!!!!
-
saule
2008-11-15 20:06
o jau skanu
-
Vincentas
2008-07-10 22:04
Čia ne blynai, o sklindžiai, nes blynai būna per visą keptuvę ir būtinai su raugu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...