| 12 vienetų | bulvių |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| 1 stiklinė | grietinė |
| šiek tiek | druska |
Į blynus iš šviežių bulvių reikia įberti šaukštą miltų.
Blynams masę galima paruošti ir su pienu. Sutarkuotų bulvių masė išsunkiama pro marlę ir užplikoma verdančiu pienu, Vėliau įmušamas kiaušinis, įberiama druskos ir sumaišius kepami blynai.
Skanūs tarkuotų bulvių blynai būna ir su varške arba į tešlą įdėjus tarkuotų svogūnų ar saliero šaknies.
Blynai tiekiami karšti su grietine ar bruknių uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raganos kepsniukas
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Su žalumynais keptos šviežios bulvės
-
Bulvių salotos
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
-
Įdarytos bulvės
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Bulviškienė
-
Keptos armonikos
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Bulvių apkepas
-
Švilpikai
-
Linksmoji bulvių košė
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Bulvės įdarytos daržovėmis
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Viktorijos bulvių apkepas
Tarkuotų bulvių blynai
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
12 vienetų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulvės sutarkuojamos, truputį nusunkiamos, įplakamas kiaušinis, įberiama druskos, išmaišoma ir po šaukštą masės dedama į keptuvę su gerai įkaitintu aliejumi.
Į blynus iš šviežių bulvių reikia įberti šaukštą miltų.
Blynams masę galima paruošti ir su pienu. Sutarkuotų bulvių masė išsunkiama pro marlę ir užplikoma verdančiu pienu, Vėliau įmušamas kiaušinis, įberiama druskos ir sumaišius kepami blynai.
Skanūs tarkuotų bulvių blynai būna ir su varške arba į tešlą įdėjus tarkuotų svogūnų ar saliero šaknies.
Blynai tiekiami karšti su grietine ar bruknių uogiene.
Komentarai (9)
-
Jovita Poviliene
2016-03-17 13:45
deja nepavyko neskanus , tik siulau negaminti
-
mama
2011-12-11 14:06
:parselis: :parselis:
-
mama
2011-12-11 13:22
:super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super:
