12 vienetų | bulvių |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | druska |
Į blynus iš šviežių bulvių reikia įberti šaukštą miltų.
Blynams masę galima paruošti ir su pienu. Sutarkuotų bulvių masė išsunkiama pro marlę ir užplikoma verdančiu pienu, Vėliau įmušamas kiaušinis, įberiama druskos ir sumaišius kepami blynai.
Skanūs tarkuotų bulvių blynai būna ir su varške arba į tešlą įdėjus tarkuotų svogūnų ar saliero šaknies.
Blynai tiekiami karšti su grietine ar bruknių uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvės įdarytos faršu
- Sklindžiai su spirgais
- Itališkai pagamintos bulvės
- Blynai su razinom ir migdolais
- Bulvių pica
- Bulviniai blynai su sūriu
- Tarkuotų bulvių blynai
- Pyragas su bulvėmis
- Bulvių patiekalas
- Studentiškos bulvės
- Žemaičių blynai su spirgučiais
- Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
- Studentiškas bulvių plokštainis
- Bulviškienė
- Blynai su moliūgais
- Bulvių pyragėliai su grybais
- Dešrelės su bulviniais blynais
- Įdarytos bulvės
- Keptos bulvės su cukinija
- Bulvių apkepas su svogūnais
Tarkuotų bulvių blynai
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
12 vienetų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulvės sutarkuojamos, truputį nusunkiamos, įplakamas kiaušinis, įberiama druskos, išmaišoma ir po šaukštą masės dedama į keptuvę su gerai įkaitintu aliejumi.
Į blynus iš šviežių bulvių reikia įberti šaukštą miltų.
Blynams masę galima paruošti ir su pienu. Sutarkuotų bulvių masė išsunkiama pro marlę ir užplikoma verdančiu pienu, Vėliau įmušamas kiaušinis, įberiama druskos ir sumaišius kepami blynai.
Skanūs tarkuotų bulvių blynai būna ir su varške arba į tešlą įdėjus tarkuotų svogūnų ar saliero šaknies.
Blynai tiekiami karšti su grietine ar bruknių uogiene.
Komentarai (9)
-
Jovita Poviliene
2016-03-17 13:45
deja nepavyko neskanus , tik siulau negaminti
-
mama
2011-12-11 14:06
:parselis: :parselis:
-
mama
2011-12-11 13:22
:super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: