Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Bulviniai grybų sklindžiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | bulvių |
1 stiklinė | grybai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos bulvės folijoje, žarijose
- Vėdarai su cukinijomis
- Švilpikai
- Virtos bulvės su sviestu
- Bulviniai bokšteliai
- Pica su bulvėmis ir kumpiu
- Bulvės su grietine ir sūriu
- Rudens blynai
- Musak
- Orkaitėje keptos bulvės
- Bulvės įdarytos faršu
- Bulvių plokštainis su grybais
- Varškėčiai su bulvėmis
- Sklindžiai su spirgais
- Įdaryti bulvių kukuliai
- Troškinys čenachinėse
- Keptos bulvės su cukinija
- Bulvių ir špinatų apkepas
- Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
- Virtų bulvių blynai
Bulviniai grybų sklindžiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Bulvės,
6 vienetai -
Grybai, virti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...