Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.

Bulviniai grybų sklindžiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | bulvių |
1 stiklinė | grybai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Skaniosios bulvytės
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Bulvių kroketai
-
Bulviniai vėdarai
-
Viktorijos bulvių apkepas
-
Keptos bulvės su grybais
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Bulviškienė
-
Bulvių kukuliai
-
Vėdarai
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Bulvinė pica
-
Čanachai su čiobreliais
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Čekiški bulviniai blynai
Bulviniai grybų sklindžiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Bulvės,
6 vienetai -
Grybai, virti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...