Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Bulviniai grybų sklindžiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | druska |
| 6 vienetai | bulvių |
| 1 stiklinė | grybai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
-
Sūrio kroketai
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
-
Linksmoji bulvių košė
-
Cepelinai
-
Virtų bulvių blynai
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Bulvių paplotėliai
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Bulvių pyragėliai su grybais
-
Apkepas „La Graikija“
-
Bulviniai vėdarai
-
Švediški bulviniai blynai
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Žemaičių blynai
-
Apkeptos bulvės su sūriu
-
Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Keptos česnakinės bulvės
Bulviniai grybų sklindžiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Bulvės,
6 vienetai -
Grybai, virti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
