Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.

Bulviniai grybų sklindžiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | bulvių |
1 stiklinė | grybai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Musak
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Grilyje keptos bulvės
-
Troškinys čenachinėse
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Švilpikai (šiuškės)
-
Žemaičių blynai
-
Raganos kepsniukas
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Bulvių plokštainis
-
Bulvių kroketai
-
Itališkai pagamintos bulvės
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Skanu ir greita
Bulviniai grybų sklindžiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Bulvės,
6 vienetai -
Grybai, virti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...