Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Bulviniai grybų sklindžiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | bulvių |
1 stiklinė | grybai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvės įdarytos faršu
- Sklindžiai su spirgais
- Itališkai pagamintos bulvės
- Blynai su razinom ir migdolais
- Bulvių pica
- Bulviniai blynai su sūriu
- Tarkuotų bulvių blynai
- Pyragas su bulvėmis
- Bulvių patiekalas
- Studentiškos bulvės
- Žemaičių blynai su spirgučiais
- Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
- Studentiškas bulvių plokštainis
- Bulviškienė
- Blynai su moliūgais
- Bulvių pyragėliai su grybais
- Dešrelės su bulviniais blynais
- Įdarytos bulvės
- Keptos bulvės su cukinija
- Bulvių apkepas su svogūnais
Bulviniai grybų sklindžiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Bulvės,
6 vienetai -
Grybai, virti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...