Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.

Bulviniai grybų sklindžiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | bulvių |
1 stiklinė | grybai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių apkepas su morkomis
-
Bulviniai blynai su mėsa
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Bulvių apkepas
-
Švediški bulviniai blynai
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Baltarusiškas bulvių apkepas
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Pyragas su bulvėmis
-
Kugelis
-
„Milžinų bulvės“
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
-
Raganos kepsniukas
-
Žemaičių blynai
Bulviniai grybų sklindžiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Bulvės,
6 vienetai -
Grybai, virti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...