
šiek tiek | pipirai (juodieji, malti) |
šiek tiek | druska |
70 gramų | kiauliena (kumpis arba lašinukai) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
15 vienetų | bulvių |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Arkliukas "alia Žemaitis"
-
Kugelis kaimiškai
-
Bulviniai bokšteliai
-
Bulvės su sūriu
-
Cepelinai su mėsa
-
Su žalumynais keptos šviežios bulvės
-
Bulviniai blynukai
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Bulvių vyniotinis
-
Čanachai su čiobreliais
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Bulvių casserole
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Bulvės įdarytos daržovėmis
Tarkuotų bulvių apkepas

- Paruošimo laikas:
- Pipirai, juodieji, malti
- Druska
-
Kiauliena, kumpis arba lašinukai,
70 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas -
Bulvės,
15 vienetų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žalios bulvės sutarkuojamos, įberiama pipirų, druskos, įmušamas kiaušinis ir viskas sumaišoma. Į skardą dedami taukai ar pakepinti lašiniukai ir įkaitinama. Ant jų 3—5 cm storio sluoksniu sukrečiamos tarkuotos bulvės. Paviršius išlyginamas ir skarda dedama į 190 laipsnių pagal Celsijų orkaitę. Kepama apie 1 val., kol paviršius gražiai parusvėja. Iškeptas apkepas supjaustomas gabalais ir sudedamas į pašildytą pusdubenį. Pakepinti su svogūnais lašiniukai tiekiami atskirai.
Komentarai (16)
-
neringa
2014-11-27 11:05
labai skanu buvo
:)
-
hmmm ??????
2014-07-14 21:03
Nuotraukoje lyg dar ir varškė matosi.........
-
tai
2013-08-23 08:08
kur dedasi grietine
-
Ausra
2013-05-25 13:58
Atrodo turetu buti skanu, gaminsiu siandien :)
-
Kristina
2012-08-14 14:56
Nuo kada fabrikinis aliejus, kad ir kokios augalinės kilmės bebūtų sveikiau už naturalius taukus???
Funny :)))
-
(anonimas)
2010-05-15 15:31
:alus:
-
sandriukas
2010-05-10 18:34
skanu,panasei kaip kugelis ,tik ,kad bulves tarkuotos :alus: ;-) :-D
-
pocoyo
2010-04-26 16:15
Justai,tai ir nesigamink,kam gaisi laika siame puslapyje...
-
Justas
2010-04-26 15:42
Taukai? keptos bulves ir taip jau nesveika, o jei dar su taukais.. :bloga: Manau geriau vietoj tauku naudot augalini alieju.. :-)
-
mantas
2009-12-22 21:20
man labai patiko manu kad turetu buti skamnu :-)