Pupeles ir bulves sutriname. Įmaišome smulkiai supjaustytus pievagrybius ir svogūną.
Įmaišome sutrintą česnaką, kiaušinį, krakmolą ir prieskonius.
Suformuojame plonus blynelius. Juos pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagelsta (po 1-2 minutes kiekvieną pusę).

Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 sauja | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
1 vienetas | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | bulvių (virtos) |
100 gramų | pievagrybiai |
400 gramų | pupelės (konservuotų arba virtų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vėdarai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Bulvės įdarytos daržovėmis
-
Bulvinės bandelės
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Skaniosios bulvytės
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Vėdarai
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Keptos armonikos
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Bulvių kepsnys
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Vyžos iš bulvių
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Džiūvėsėliai,
1 sauja - Aliejus, kepimui
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Bulvės, virtos,
3 vienetai -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Pupelės, konservuotų arba virtų,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles ir bulves sutriname. Įmaišome smulkiai supjaustytus pievagrybius ir svogūną.
Įmaišome sutrintą česnaką, kiaušinį, krakmolą ir prieskonius.
Suformuojame plonus blynelius. Juos pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagelsta (po 1-2 minutes kiekvieną pusę).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...