Pupeles ir bulves sutriname. Įmaišome smulkiai supjaustytus pievagrybius ir svogūną.
Įmaišome sutrintą česnaką, kiaušinį, krakmolą ir prieskonius.
Suformuojame plonus blynelius. Juos pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagelsta (po 1-2 minutes kiekvieną pusę).

Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 sauja | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
1 vienetas | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | bulvių (virtos) |
100 gramų | pievagrybiai |
400 gramų | pupelės (konservuotų arba virtų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynukai
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Sūrio kroketai
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Bulvių vėdarai
-
Cepelinai su mėsa
-
Bulvių salotos
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Raganos kepsniukas
-
Naminiai bulvių traškučiai
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Bulvių kotletai su porais
-
Sklindžiai su spirgais
-
Itališkai pagamintos bulvės
-
Bulvės su sūriu
-
Bulvių suflė
-
Blynai su razinom ir migdolais
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Džiūvėsėliai,
1 sauja - Aliejus, kepimui
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Bulvės, virtos,
3 vienetai -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Pupelės, konservuotų arba virtų,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles ir bulves sutriname. Įmaišome smulkiai supjaustytus pievagrybius ir svogūną.
Įmaišome sutrintą česnaką, kiaušinį, krakmolą ir prieskonius.
Suformuojame plonus blynelius. Juos pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagelsta (po 1-2 minutes kiekvieną pusę).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...