Pupeles ir bulves sutriname. Įmaišome smulkiai supjaustytus pievagrybius ir svogūną.
Įmaišome sutrintą česnaką, kiaušinį, krakmolą ir prieskonius.
Suformuojame plonus blynelius. Juos pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagelsta (po 1-2 minutes kiekvieną pusę).

Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 sauja | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
1 vienetas | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | bulvių (virtos) |
100 gramų | pievagrybiai |
400 gramų | pupelės (konservuotų arba virtų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Pyragas su bulvėmis
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Keptos bulvės folijoje, žarijose
-
Bulviniai blynukai
-
Troškinys čenachinėse
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
„Milžinų bulvės“
-
Su žalumynais keptos šviežios bulvės
-
Vėdarai
-
Viktorijos bulvių apkepas
-
Bulvių suflė
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Baltarusiškas bulvių apkepas
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Virtų bulvių blynai
-
Vėdarai su cukinijomis
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Džiūvėsėliai,
1 sauja - Aliejus, kepimui
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Bulvės, virtos,
3 vienetai -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Pupelės, konservuotų arba virtų,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles ir bulves sutriname. Įmaišome smulkiai supjaustytus pievagrybius ir svogūną.
Įmaišome sutrintą česnaką, kiaušinį, krakmolą ir prieskonius.
Suformuojame plonus blynelius. Juos pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagelsta (po 1-2 minutes kiekvieną pusę).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...