
Bulvių kotletai su porais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | bulvių |
4 vienetai | poras |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Bulves išvirti ir sumalti. Nuvalytus, smulkiai supjaustytus porus apvirti pasūdytame vandenyje. Gerai nuvarvinus vandenį porus sudėti į bulves, įberti druskos, įmušti du kiaušinius, sudėti petražoles, užbarstyti pipirų. Tešlą gerai išmaišyti, suvilgyti rankas vandeniu ir formuoti kotletus. Juos apvolioti miltuose ir kepti gerai įkaitintuose riebaluose. Prie kotletų tinka konservuotos daržovės arba žalios salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
-
Įdaryti griežčiai
-
Špinatų apkepas
-
Džiovintų grybų kotletai
-
Kopūstienė su grybais
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Kopūstų apkepas
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Moliūgų arba cukinijų kotletai
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Slovakiški baklažanai
-
Ryžių kepsneliai
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Įdarytos paprikos kitaip
Bulvių kotletai su porais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
0.5 kilogramo -
Poras,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Petražolės
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti ir sumalti. Nuvalytus, smulkiai supjaustytus porus apvirti pasūdytame vandenyje. Gerai nuvarvinus vandenį porus sudėti į bulves, įberti druskos, įmušti du kiaušinius, sudėti petražoles, užbarstyti pipirų. Tešlą gerai išmaišyti, suvilgyti rankas vandeniu ir formuoti kotletus. Juos apvolioti miltuose ir kepti gerai įkaitintuose riebaluose. Prie kotletų tinka konservuotos daržovės arba žalios salotos.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...