
Troškinys čenachinėse
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų | vištiena |
200 gramų | konservuotų pupelių |
200 gramų | konservuoti žirneliai |
2 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | rausvieji svogūnai |
2 vienetai | lauro lapų |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištieną (aš naudojau krutinėlę) supjaustome kubeliais, sudedame į indą ir pagardiname mėgstamais prieskoniais.
2.
Bulves, morkas nulupame ir supjaustome kubeliais.
Nuluptą svogūną supjaustome griežinėliais.
Nuluptą svogūną supjaustome griežinėliais.
3.
Į čenachines dedame: apačioje vištieną, ant viršaus bulves, morkas, pupeles, žirnelius, svogūną, lauro lapus. Užpilame vandeniu, kad apsemtų.
4.
Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 180 C laipsnių temperatūroje apie 40 - 60min. Jei reikia įpilame dar vandens.
Valgome su grietine. Skanaus!
Valgome su grietine. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Studentiškos bulvės
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Naminiai bulvių traškučiai
-
Bulvių pica
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Mėsos apkepas
-
Bulviniai zrazai su jautiena
-
Arkliukas "alia Žemaitis"
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Pikantiškos bulvės
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Su žalumynais keptos šviežios bulvės
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Bulviniai bokšteliai
-
Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
-
Blynai su moliūgais
-
Keptos armonikos
-
Švediški bulviniai blynai
-
Irinos bulvių iešmeliai
Troškinys čenachinėse
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena,
300 gramų -
Konservuotos pupelės,
200 gramų -
Konservuoti žirneliai,
200 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Rausvieji svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai,
2 vienetai - Prieskoniai
- Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Eisvina
Gaminimo eiga:
Vištieną (aš naudojau krutinėlę) supjaustome kubeliais, sudedame į indą ir pagardiname mėgstamais prieskoniais.
Bulves, morkas nulupame ir supjaustome kubeliais.
Nuluptą svogūną supjaustome griežinėliais.Į čenachines dedame: apačioje vištieną, ant viršaus bulves, morkas, pupeles, žirnelius, svogūną, lauro lapus. Užpilame vandeniu, kad apsemtų.
Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 180 C laipsnių temperatūroje apie 40 - 60min. Jei reikia įpilame dar vandens.
Valgome su grietine. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai