Troškinys čenachinėse
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų | vištiena |
200 gramų | konservuotų pupelių |
200 gramų | konservuoti žirneliai |
2 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | rausvieji svogūnai |
2 vienetai | lauro lapų |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištieną (aš naudojau krutinėlę) supjaustome kubeliais, sudedame į indą ir pagardiname mėgstamais prieskoniais.
2.
Bulves, morkas nulupame ir supjaustome kubeliais.
Nuluptą svogūną supjaustome griežinėliais.
Nuluptą svogūną supjaustome griežinėliais.
3.
Į čenachines dedame: apačioje vištieną, ant viršaus bulves, morkas, pupeles, žirnelius, svogūną, lauro lapus. Užpilame vandeniu, kad apsemtų.
4.
Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 180 C laipsnių temperatūroje apie 40 - 60min. Jei reikia įpilame dar vandens.
Valgome su grietine. Skanaus!
Valgome su grietine. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių suflė
- Blynai su moliūgais
- Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
- Bulviniai blynai su morkomis
- Bulviniai grybų sklindžiai
- Faršu įdarytos bulvės
- Su žalumynais keptos šviežios bulvės
- Arkliukas "alia Žemaitis"
- Bulviniai blynai su mėsa
- Bulviniai blynukai
- Bulvių kotletai
- Keptos bulvės su cukinija
- Bulvių apkepas
- Bulvių pica
- Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
- Skanu ir greita
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Blyninės picos iš bulvių
- Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
- Bulvių plokštainis
Troškinys čenachinėse
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena,
300 gramų -
Konservuotos pupelės,
200 gramų -
Konservuoti žirneliai,
200 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Rausvieji svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai,
2 vienetai - Prieskoniai
- Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Eisvina
Gaminimo eiga:
Vištieną (aš naudojau krutinėlę) supjaustome kubeliais, sudedame į indą ir pagardiname mėgstamais prieskoniais.
Bulves, morkas nulupame ir supjaustome kubeliais.
Nuluptą svogūną supjaustome griežinėliais.Į čenachines dedame: apačioje vištieną, ant viršaus bulves, morkas, pupeles, žirnelius, svogūną, lauro lapus. Užpilame vandeniu, kad apsemtų.
Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 180 C laipsnių temperatūroje apie 40 - 60min. Jei reikia įpilame dar vandens.
Valgome su grietine. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai