Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.

Pievagrybiai ant žarijų
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
15 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Dešros tarta
-
Skaniosios bulvytės
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Švediški bulviniai blynai
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Blynai su moliūgais
-
Bulvių paplotėliai
-
Bulvių kroketai
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Itališkai pagamintos bulvės
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Baltarusiškas bulvių apkepas
-
Bulvių plokštainis
-
Tarkuotų bulvių blynai
Pievagrybiai ant žarijų
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai, dideli,
15 vienetų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Druska
-
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai