Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Pievagrybiai ant žarijų
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
15 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virtos bulvės su sviestu
- Bulviniai blynukai
- Bulviniai blynai su įdaru
- Vyžos iš bulvių
- Bulvių kukuliai
- Bulvių kotletai
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Skanu ir greita
- Bulvių apkepas pagal Vanill
- Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
- Švilpikai (šiuškės)
- Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
- Bulviniai blynai su grybais
- Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
- Musak
- Vėdarai
- Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
- Arkliukas "alia Žemaitis"
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Bulvės su grietine ir sūriu
Pievagrybiai ant žarijų
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai, dideli,
15 vienetų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Druska
-
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai