Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.

Pievagrybiai ant žarijų
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
15 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Įdarytos bulvės
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Sūrio kroketai
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Bulvių kroketai
-
Švilpikai
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Kava su brendžiu ir muskatu
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Rudens blynai
-
Bulvinė pica
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Bulvių salotos
-
Blynai su moliūgais
-
Cepelinai su mėsa
Pievagrybiai ant žarijų
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai, dideli,
15 vienetų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Druska
-
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai