Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.

Pievagrybiai ant žarijų
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
15 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyžos iš bulvių
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Bulvių vėdarai
-
Bulvinė pica
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Itališkai pagamintos bulvės
-
Cepelinai su mėsa
-
Bulvės su sūriu
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Bulvinės bandelės
-
Bulvinukai
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Naminiai bulvių traškučiai
-
Žemaičių blynai
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Kugelis
-
Bulvių kukuliai
Pievagrybiai ant žarijų
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai, dideli,
15 vienetų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Druska
-
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai