Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Pievagrybiai ant žarijų
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 15 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
| 2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
„Milžinų bulvės“
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Bulvių kroketai
-
Vėdarai
-
Greitas bulvių apkepas
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Bulvių kukuliai
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Bulvės įdarytos daržovėmis
-
Bulvinė pica
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Bulvių apkepas su morkomis
-
Bulvių salotos
-
Bulvių kroketai
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Studentiškos bulvės
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Apkeptos bulvės su sūriu
Pievagrybiai ant žarijų
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai, dideli,
15 vienetų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Druska
-
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai