Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Pievagrybiai ant žarijų
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
15 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Švediški bulviniai blynai
- Bulvių patiekalas
- Grilyje keptos bulvės
- Blynai su razinom ir migdolais
- Pikantiškos bulvės
- Bulvių apkepas
- Keptos bulvės folijoje, žarijose
- Bulvių ir cukinijų pyragas
- Blyninės picos iš bulvių
- Irinos bulvių iešmeliai
- Tarkuotų bulvių apkepas
- Bulviniai krabų blyneliai
- Keptos bulvės su grybais
- Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
- Bulvės su grietine ir sūriu
- Su žalumynais keptos šviežios bulvės
- Bulvių vėdarai
- Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
- Bulvių pica
- Mėsos apkepas
Pievagrybiai ant žarijų
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai, dideli,
15 vienetų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Druska
-
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai