Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.

Pievagrybiai ant žarijų
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
15 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Bulvių kotletai su porais
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Keptos bulvės folijoje, žarijose
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Bulvių patiekalas
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Bulvių košė su vištiena
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Greitas bulvių apkepas
-
Viktorijos bulvių apkepas
-
Bulviniai zrazai su grybų įdaru
-
Vėdarai
-
Musak
-
Bulvių casserole
-
Bulvių kukuliai
-
Baltarusiški bulviniai
Pievagrybiai ant žarijų
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai, dideli,
15 vienetų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Druska
-
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai