Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.

Pievagrybiai ant žarijų
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
15 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Bulvės su sūriu
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Įdarytos bulvės
-
Blynai su moliūgais
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Cepelinai su mėsa
-
Bulvinės bandelės
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Vėdarai
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Bulvinukai
-
Sūrio kroketai
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Bulvių casserole
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Keptos česnakinės bulvės
Pievagrybiai ant žarijų
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai, dideli,
15 vienetų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Druska
-
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai