
Skaniausiai paruoštos bulvės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
12 vienetų | bulvių | |
šiek tiek | prieskoniai (pagal skonį) | |
1 galva | česnakas | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kaip skaniai ir neįprastai paruošti bulves garnyrui? Siūlau paprastą bei labai lengvą receptuką.
2.
Bulves gerai nuplauname ir patriname su kempinele.
3.
Įpjauname plonais griežinėliais, bet ne iki galo, taip, kad išeitų kvadračiukai
4.
Prieskonius sumaišome su smulkiai pjaustytu česnaku ir įpilame aliejaus . Aplaistome bulves gautu mišiniu, kiekvieną griežinėlį.
5.
Kepame 200°C temperatūroje ne mažiau 1 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Bulvių vėdarai
-
Pikantiškos bulvės
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Studentiškos bulvės
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Bulvių pica
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Naminiai bulvių traškučiai
-
Skaniosios bulvytės
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Bulviniai vėdarai
-
Bulviniai zrazai su grybų įdaru
-
Bulviniai zrazai su jautiena
Skaniausiai paruoštos bulvės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
12 vienetų - Prieskoniai, pagal skonį
-
Česnakas,
1 galva - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kaip skaniai ir neįprastai paruošti bulves garnyrui? Siūlau paprastą bei labai lengvą receptuką.
Bulves gerai nuplauname ir patriname su kempinele.
Įpjauname plonais griežinėliais, bet ne iki galo, taip, kad išeitų kvadračiukai
Prieskonius sumaišome su smulkiai pjaustytu česnaku ir įpilame aliejaus . Aplaistome bulves gautu mišiniu, kiekvieną griežinėlį.
Kepame 200°C temperatūroje ne mažiau 1 val.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...