
Skaniausiai paruoštos bulvės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
12 vienetų | bulvių | |
šiek tiek | prieskoniai (pagal skonį) | |
1 galva | česnakas | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kaip skaniai ir neįprastai paruošti bulves garnyrui? Siūlau paprastą bei labai lengvą receptuką.
2.
Bulves gerai nuplauname ir patriname su kempinele.
3.
Įpjauname plonais griežinėliais, bet ne iki galo, taip, kad išeitų kvadračiukai
4.
Prieskonius sumaišome su smulkiai pjaustytu česnaku ir įpilame aliejaus . Aplaistome bulves gautu mišiniu, kiekvieną griežinėlį.
5.
Kepame 200°C temperatūroje ne mažiau 1 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Švilpikai
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Kava su brendžiu ir muskatu
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Bulvių kotletai su porais
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Įdarytos bulvės
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Rudens blynai
-
Linksmoji bulvių košė
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Troškinys čenachinėse
-
Bulvių patiekalas
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
-
Itališkai pagamintos bulvės
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Bulvių casserole
-
Bulvių kroketai
Skaniausiai paruoštos bulvės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
12 vienetų - Prieskoniai, pagal skonį
-
Česnakas,
1 galva - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kaip skaniai ir neįprastai paruošti bulves garnyrui? Siūlau paprastą bei labai lengvą receptuką.
Bulves gerai nuplauname ir patriname su kempinele.
Įpjauname plonais griežinėliais, bet ne iki galo, taip, kad išeitų kvadračiukai
Prieskonius sumaišome su smulkiai pjaustytu česnaku ir įpilame aliejaus . Aplaistome bulves gautu mišiniu, kiekvieną griežinėlį.
Kepame 200°C temperatūroje ne mažiau 1 val.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...