Čekiški bulviniai blynai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | bulvių |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 0.25 stiklinės | pienas |
| 4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuskuskite bulves ir sutarkuokite: dalį smulkia, dalį stambia trintuve. Įkaitinkite pieną. Nupilkite skystį nuo bulvių ir sudėkite jas į didelį dubenį. Užpilkite verdančiu pienu ir gerai išmaišykite. Susmulkinkite česnaką ir sudėkite į gautą mišinį. Įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite. Turėtų būti gana tirštas mišinys. Įpilkite pieno, jei jis per tirštas, įberkite miltų - jei per skystas. Įkaitinkite aliejų keptuvėje. Formuokite didelius blynus apie 1 cm storio ir 17-18 cm skersmens. Kepkite iki auksinės spalvos. Leiskite aliejui nuvarvėti ant popierinių rankšluosčių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kava su brendžiu ir muskatu
-
Bulvinės bandelės
-
Bulvių apkepas su morkomis
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Keptos bulvės su grybais
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
-
Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
-
Kugelis
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Įdarytos bulvės
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Apkepas „La Graikija“
Čekiški bulviniai blynai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
1/4 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskuskite bulves ir sutarkuokite: dalį smulkia, dalį stambia trintuve. Įkaitinkite pieną. Nupilkite skystį nuo bulvių ir sudėkite jas į didelį dubenį. Užpilkite verdančiu pienu ir gerai išmaišykite. Susmulkinkite česnaką ir sudėkite į gautą mišinį. Įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite. Turėtų būti gana tirštas mišinys. Įpilkite pieno, jei jis per tirštas, įberkite miltų - jei per skystas. Įkaitinkite aliejų keptuvėje. Formuokite didelius blynus apie 1 cm storio ir 17-18 cm skersmens. Kepkite iki auksinės spalvos. Leiskite aliejui nuvarvėti ant popierinių rankšluosčių.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Rita
2017-10-11 21:12
Super skanus
-
Ruta
2015-10-01 12:18
Čekai i šiuos blynus dar beria mairuno prieskonio...bet musu lietuviški bulviniai blynai daug skanesni (y) :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
