Įdarytos bulvės
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | bulvių (didelės) |
40 gramų | sviestas |
50 gramų | kumpis |
20 gramų | sūris (kietasis) |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 arbatinio šaukštelio | muskatas (tarkuotas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Dideles bulves gerai nuplauti ir išvirti su lupenomis pasūdytame vandenyje. Ataušusias bulves nulupti perpjauti pusiau ir atsargiai išskobti.
2.
Kumpį ir svogūną supjaustyti ir pakepinti aliejujo. Tada suimaišyti su tarkuotu sūriu.
3.
Mase įdaryti bulvės ir apšlakstyti jas aliejumi. Kepti karštoje orkaitėje apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvės įdarytos daržovėmis
- Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
- Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
- Troškinys čenachinėse
- Švilpikai
- Bulvių gėlytė su grybų įdaru
- Įdarytos bulvės su vištienos faršu
- Žemaičių blynai su spirgučiais
- Bulvių apkepas su morkomis
- Blynai su razinom ir migdolais
- Vėdarai
- Bulvių kroketai
- Bulvių pyragėliai su grybais
- Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
- Šviežios bulvės su grietinės padažu
- Bulviniai blynai su grybais
- Musak
- Bulvių vėdarai
- Keptos bulvės su žolelių aliejumi
- Sūrio kroketai
Įdarytos bulvės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bulvės, didelės,
2 vienetai -
Sviestas,
40 gramų -
Kumpis,
50 gramų -
Sūris, kietasis,
20 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Muskatas, tarkuotas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dideles bulves gerai nuplauti ir išvirti su lupenomis pasūdytame vandenyje. Ataušusias bulves nulupti perpjauti pusiau ir atsargiai išskobti.
Kumpį ir svogūną supjaustyti ir pakepinti aliejujo. Tada suimaišyti su tarkuotu sūriu.
Mase įdaryti bulvės ir apšlakstyti jas aliejumi. Kepti karštoje orkaitėje apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
-
alytus
2015-02-11 19:20
Skanu
-
garbane
2015-02-02 19:44
Dvi bulves o sesios porcijos?cia nykstukams?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...