
Įdarytos bulvės
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | bulvių (didelės) |
40 gramų | sviestas |
50 gramų | kumpis |
20 gramų | sūris (kietasis) |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 arbatinio šaukštelio | muskatas (tarkuotas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Dideles bulves gerai nuplauti ir išvirti su lupenomis pasūdytame vandenyje. Ataušusias bulves nulupti perpjauti pusiau ir atsargiai išskobti.
2.
Kumpį ir svogūną supjaustyti ir pakepinti aliejujo. Tada suimaišyti su tarkuotu sūriu.
3.
Mase įdaryti bulvės ir apšlakstyti jas aliejumi. Kepti karštoje orkaitėje apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Švilpikai
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Kava su brendžiu ir muskatu
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Bulvių kotletai su porais
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Įdarytos bulvės
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Rudens blynai
-
Linksmoji bulvių košė
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Troškinys čenachinėse
-
Bulvių patiekalas
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
-
Itališkai pagamintos bulvės
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Bulvių casserole
-
Bulvių kroketai
Įdarytos bulvės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bulvės, didelės,
2 vienetai -
Sviestas,
40 gramų -
Kumpis,
50 gramų -
Sūris, kietasis,
20 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Muskatas, tarkuotas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dideles bulves gerai nuplauti ir išvirti su lupenomis pasūdytame vandenyje. Ataušusias bulves nulupti perpjauti pusiau ir atsargiai išskobti.
Kumpį ir svogūną supjaustyti ir pakepinti aliejujo. Tada suimaišyti su tarkuotu sūriu.
Mase įdaryti bulvės ir apšlakstyti jas aliejumi. Kepti karštoje orkaitėje apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
-
alytus
2015-02-11 19:20
Skanu
-
garbane
2015-02-02 19:44
Dvi bulves o sesios porcijos?cia nykstukams?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...