
5 vienetai | bulvių (virtos) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
200 gramų | grybai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
Įdarui: išvirti grybai smulkiai sukapojami, pakepinami svieste ir sumaišomi su pakepintu svogūnu, įbėrus pipirų, druskos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiškos bulvės
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Skanu ir greita
-
Švilpikai
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Bulvių apkepas su morkomis
-
Bulvių patiekalas
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Blynai su moliūgais
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Bulvių kroketai
-
Kugelis
-
Bulviškienė
-
Viktorijos bulvių apkepas
-
Sklindžiai su spirgais
Bulvių pyragėliai su grybais

- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, virtos,
5 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Grybai,
200 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvirtos, nusunktos bulvės sugrūdamos, į jas įberiama miltų, druskos, pridedama smulkiai supjaustyto bei aliejuje pakepinto svogūno ir gerai išmaišoma. Iš paruoštos tešlos padaromi vienodi paplotėliai, ant jų dedama po pusę šaukšto įdaro, kraštai užlenkiami, užspaudžiami ir padaromi pusmėnulių formos. Pyragėliai pavilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami svieste.
Įdarui: išvirti grybai smulkiai sukapojami, pakepinami svieste ir sumaišomi su pakepintu svogūnu, įbėrus pipirų, druskos.
Komentarai (11)
-
Kate
2016-12-15 17:20
Krakmoloa
-
loreta
2016-05-17 14:51
O ka su gretine daryt?
-
Deima
2015-09-12 22:07
Gavosi neblogai.. tik ištižo :( ka reikia įdėti, kad netištų ?
-
vika
2010-05-04 09:03
tai kur ta grietine det???
-
viktorija
2009-10-06 12:43
BANDZIAU DARYTI TIK ,KAZKO DAR BUTU GALIMA INDETI I IDARA :-)
-
Ellie
2009-01-15 17:04
gavosi ne pyragaiciai,o zemaiciu blynai su grybu idaru,bet labai skanu.verta pabandyt.aciu :super: :super: