Kopūstus perplaukite šaltu vandeniu, sumaišykite su pjaustytu svogūnu ir riebaluose patroškinkite pusę valandos. Bulves sutarkuokite, nusunkite, įmuškite kiaušinius, pasūdykite ir gerai išmaišykite. Įkeitintuose riebaluose kepkite didelius blynus.
Supjaustykite lašinukus ir pakepinkite.
Paimkite ataušusį blyną, uždėkite ant jo kopūstų ir perlenkite. Taip paruoštus blynus sudėkite į puodą, užpilkite grietine ir patroškinkite. Skanaus!
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai (įvarūs) |
200 gramų | grietinė |
2 vienetai | kiaušiniai |
500 gramų | rauginti kopūstai |
šiek tiek | kiaulienos lašiniai (parūkyti) |
šiek tiek | druska |
10 vienetų | bulvių |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Raganos kepsniukas
-
Švilpikai (šiuškės)
-
Keptos bulvės folijoje, žarijose
-
Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
-
Skanu ir greita
-
Bulvių salotos
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Apkeptos bulvės su sūriu
-
Bulvių kepsnys
-
Bulviniai blynukai
-
Migdoliniai kotletėliai
-
„Milžinų bulvės“
-
Bulvių kotletai
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Bulvių pica
-
Blynai su moliūgais
-
Bulvės įdarytos daržovėmis
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas - Prieskoniai, įvarūs
-
Grietinė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Rauginti kopūstai,
500 gramų - Kiaulienos lašiniai, parūkyti
- Druska
-
Bulvės,
10 vienetų - Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus perplaukite šaltu vandeniu, sumaišykite su pjaustytu svogūnu ir riebaluose patroškinkite pusę valandos. Bulves sutarkuokite, nusunkite, įmuškite kiaušinius, pasūdykite ir gerai išmaišykite. Įkeitintuose riebaluose kepkite didelius blynus.
Supjaustykite lašinukus ir pakepinkite.
Paimkite ataušusį blyną, uždėkite ant jo kopūstų ir perlenkite. Taip paruoštus blynus sudėkite į puodą, užpilkite grietine ir patroškinkite. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
-
eksperte
2009-01-06 15:33
reikes pabandyti, skamba visai skaniai :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...