Kopūstus perplaukite šaltu vandeniu, sumaišykite su pjaustytu svogūnu ir riebaluose patroškinkite pusę valandos. Bulves sutarkuokite, nusunkite, įmuškite kiaušinius, pasūdykite ir gerai išmaišykite. Įkeitintuose riebaluose kepkite didelius blynus.
Supjaustykite lašinukus ir pakepinkite.
Paimkite ataušusį blyną, uždėkite ant jo kopūstų ir perlenkite. Taip paruoštus blynus sudėkite į puodą, užpilkite grietine ir patroškinkite. Skanaus!

Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai (įvarūs) |
200 gramų | grietinė |
2 vienetai | kiaušiniai |
500 gramų | rauginti kopūstai |
šiek tiek | kiaulienos lašiniai (parūkyti) |
šiek tiek | druska |
10 vienetų | bulvių |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
„Milžinų bulvės“
-
Kava su brendžiu ir muskatu
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Grilyje keptos bulvės
-
Bulvių kukuliai
-
Itališkai pagamintos bulvės
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
-
Arkliukas "alia Žemaitis"
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Apkepas „La Graikija“
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Virtų bulvių blynai
-
Bulvinė pica
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Bulviniai zrazai su jautiena
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Su žalumynais keptos šviežios bulvės
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas - Prieskoniai, įvarūs
-
Grietinė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Rauginti kopūstai,
500 gramų - Kiaulienos lašiniai, parūkyti
- Druska
-
Bulvės,
10 vienetų - Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus perplaukite šaltu vandeniu, sumaišykite su pjaustytu svogūnu ir riebaluose patroškinkite pusę valandos. Bulves sutarkuokite, nusunkite, įmuškite kiaušinius, pasūdykite ir gerai išmaišykite. Įkeitintuose riebaluose kepkite didelius blynus.
Supjaustykite lašinukus ir pakepinkite.
Paimkite ataušusį blyną, uždėkite ant jo kopūstų ir perlenkite. Taip paruoštus blynus sudėkite į puodą, užpilkite grietine ir patroškinkite. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
-
eksperte
2009-01-06 15:33
reikes pabandyti, skamba visai skaniai :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...